Welkom op dit blog!

Welkom op dit blog! Ik ben Jeanet Jaffari-Schroevers en mijn passie is breien en haken. Voor onze handwerkwinkel kom ik zoveel ideeën en patronen tegen, die kan ik nooit allemaal zelf uitvoeren! Daarom ben ik in 2012 dit blog begonnen - om te laten zien hoe leuk breien én haken is. Vrijwel elke dag komt er een item bij, vaak met patroon of links zodat je direct kunt beginnen. Ik probeer voor elk wat wils te zoeken, moeilijk en makkelijk, voor jong en oud, haken en breien.

Ik verwijs in mijn blog ook naar patronen van particulieren die te koop zijn via verzamelsites zoals Ravelry en Etsy. De patronen zijn soms alleen in het Engels beschikbaar. Deze verkoop ik zelf niet, ik kan ze niet vertalen, ik kan ze ook niet voor anderen bestellen. Ik wil alleen maar tips geven over alles wat mogelijk is op handwerkgebied - breigarens verkoop ik uiteraard wel! Daarvoor kun je altijd langskomen of mailen.

Natuurlijk kun je ons ook altijd bezoeken in onze winkel in Arnemuiden. Wij zijn geopend van woensdag t/m vrijdag van 9.00 - 17.00 uur en op zaterdag van 9.00 - 16.00 uur.

Op vrijdag ben ik er zelf niet.

Woon je niet in de buurt? Een deel van het assortiment kun je vinden in onze webshop. Uiteraard waarderen wij je aankoop zeer!

Veel plezier op dit blog!

********************************************
woensdag 7 november 2012

Vogeltjes

Wat zijn deze vogeltjes-hangers toch leuk! Ik liet al eens een post-vogeltje zien, maar in effen kleuren (en een ieniemienie-blosje) zijn ze ook prachtig.


Ze zijn van Angeline van Mijn eigen plekkie. Samen met wat kleine kralen en een hartje is het een prachtige hanger geworden! 

Bij Mums boven vind je een andere versie èn een Nederlandse vertaling van het patroon, handig!3 opmerkingen:

 1. Zo leuk om al die verschillende varianten her en der te zien verschijnen!

  groetjes
  Angeline:-)

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Wat een schattig vogeltje, na de feestdagen ga ik een poging wagen.

  Groetjes van Marion

  BeantwoordenVerwijderen

 3. Even iets heel anders wie kan mij vertellen waar ik een goed patroon kan vinden van een eenvoudige goede bivak muts.

  En de vogeltjes zijn erg leuk
  Groet Elly  BeantwoordenVerwijderen

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...