Welkom op dit blog!

Welkom op dit blog! Ik ben Jeanet Jaffari-Schroevers en mijn passie is breien en haken. Voor onze handwerkwinkel kom ik zoveel ideeën en patronen tegen, die kan ik nooit allemaal zelf uitvoeren! Daarom ben ik in 2012 dit blog begonnen - om te laten zien hoe leuk breien én haken is. Vrijwel elke dag komt er een item bij, vaak met patroon of links zodat je direct kunt beginnen. Ik probeer voor elk wat wils te zoeken, moeilijk en makkelijk, voor jong en oud, haken en breien.

Ik verwijs in mijn blog ook naar patronen van particulieren die te koop zijn via verzamelsites zoals Ravelry en Etsy. De patronen zijn soms alleen in het Engels beschikbaar. Deze verkoop ik zelf niet, ik kan ze niet vertalen, ik kan ze ook niet voor anderen bestellen. Ik wil alleen maar tips geven over alles wat mogelijk is op handwerkgebied - breigarens verkoop ik uiteraard wel! Daarvoor kun je altijd langskomen of mailen.

Natuurlijk kun je ons ook altijd bezoeken in onze winkel in Arnemuiden. Wij zijn geopend van woensdag, donderdag en vrijdag van 9.00 - 17.00 uur en op zaterdag van 9.00 - 16.00 uur.

(Op vrijdag ben ik er zelf niet.)

Woon je niet in de buurt? Een deel van het assortiment kun je vinden in onze webshop. Uiteraard waarderen wij je aankoop zeer!

Veel plezier op dit blog!

********************************************


vrijdag 23 november 2012

Winterfair

Daar ben ik nog even, een beetje uitgeteld van de heel gezellige en drukke Winterfair.....

Het was een heerlijke dag, met een heleboel hoogtepunten. Ik heb niet heel veel puf meer eigenlijk, maar hier komen een paar plaatjes:

Buuzendeze

Onthulling van het kunstwerk De Buuzen


De jonge generatie!


Het begint bijna...Garnalen pellen in het Uusje van Eine


En dan wachten op de vertoning van de lipdub!

Hier  komt ie (Ja, die breiende dame in het midden was ik...). Wat hadden we een lol! Iedereen bedankt voor alle leuke reacties vandaag in de winkel! Morgen ben ik gewoon weer present, de Sint komt aan in Arnemuiden om 13.00 op het Havenhoofd en de winkel is open tot 16.00 uur.

8 opmerkingen:

 1. Wauw, wat een gave lipdup. Als je dit ziet kan het niet anders of jullie hebben een heeel leuk dorp met elkaar.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Wat een prachtige presentatie van jullie Arnemuiden. Wat een enthousiasme!!! Goede promotie voor jullie woonplaats. Fijn weekend en groeten van Willemien.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Wat een schitterende libdup. Ik weet zeker dat ik naar Arnemuiden komt, voor je wolwinkel en lekker even struinen in het Dorp. Ik kom zelf ook uit een dorp maar in niet zo levendig als bij jullie hoor!!
  En je blog, ohhh wat geniet ik ervan, ik heb inmiddels 1 gebreid engeltje af en hij zoo leuk. Op naar de volgende

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Wat een Prachtige foto van die drie jonge dames in klederdracht.

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Wat een enthousiasme. "Coole Clip". Zal leuk zijn geweest om mee te doen. Super

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Wat een super gaaf filmpje zeg!
  Knap gemaakt!

  BeantwoordenVerwijderen
 7. In een woord: fantastisch! Wat een ontzettend leuke promotie voor Arnemuiden en voor jou!
  Geniet er maar lekker van na.

  lieve groet,
  Betsy
  Wolatelier DiAn

  BeantwoordenVerwijderen

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...