Welkom op dit blog!

Welkom op dit blog! Ik ben Jeanet Jaffari-Schroevers en mijn passie is breien en haken. Voor onze handwerkwinkel kom ik zoveel ideeën en patronen tegen, die kan ik nooit allemaal zelf uitvoeren! Daarom ben ik in 2012 dit blog begonnen - om te laten zien hoe leuk breien én haken is. Vrijwel elke dag komt er een item bij, vaak met patroon of links zodat je direct kunt beginnen. Ik probeer voor elk wat wils te zoeken, moeilijk en makkelijk, voor jong en oud, haken en breien.

Ik verwijs in mijn blog ook naar patronen van particulieren die te koop zijn via verzamelsites zoals Ravelry en Etsy. De patronen zijn soms alleen in het Engels beschikbaar. Deze verkoop ik zelf niet, ik kan ze niet vertalen, ik kan ze ook niet voor anderen bestellen. Ik wil alleen maar tips geven over alles wat mogelijk is op handwerkgebied - breigarens verkoop ik uiteraard wel! Daarvoor kun je altijd langskomen of mailen.

Natuurlijk kun je ons ook altijd bezoeken in onze winkel in Arnemuiden. Wij zijn geopend van woensdag t/m vrijdag van 9.00 - 17.00 uur en op zaterdag van 9.00 - 16.00 uur.

Op vrijdag ben ik er zelf niet.

Woon je niet in de buurt? Een deel van het assortiment kun je vinden in onze webshop. Uiteraard waarderen wij je aankoop zeer!

Veel plezier op dit blog!

********************************************
donderdag 15 november 2012

Kerstboompjes

Elk jaar heb ik het gevoel alsof het veeel te vroeg komt: Sint en Kerst overvallen mij elk jaar weer een beetje, het is tenslotte toch nog maar net zomer geweest???

Maar over een paar weekjes is het echt weer Kerst, en op diverse sites en blogs zie je steeds meer versieringen voor de Feestdagen. Deze zag ik zojuist:Leuk zijn deze gehaakte kerstboompjes! Ik zag ze bij Little Woolie. Er staat geen beschrijving bij, maar ze zijn heel eenvoudig te maken! De boompjes bestaan uit verschillende laagjes, die lijken op de pompoenen die ik eens haakte, je vind het item hier. Gewoon verschillende groottes op elkaar en in verschillende tintjes (je trekt een touwtje van boven naar beneden)


Door het gebruik van een extra gehaakt sierrandje aan de zijkanten, èn door de tussenliggende laagjes pompoentjes en kantjes krijg je deze kerstboompjes. Leuk!!!!5 opmerkingen:

 1. Wat een schattige boompjes!
  Ik voel het net zo als jij, het voelt nog veel te vroeg om aan kerstspulletjes te beginnen. Maar als ik nog wat leuke dingen wil maken zal ik toch eens moeten beginnen. Wie weet begin ik wel met deze leuke boompjes.
  Groetjes, Jonneke

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Het zijn echt hele leuke kerstboompjes! Lekker vrolijk! Ja zo een wwillen we toch allemaal maken! Heel leuk!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Geweldig, die kerstboompjes... Het is dat we kerst net hebben overleefd. Anders was ik gelijk begonnen om er eentje te maken...

  BeantwoordenVerwijderen

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...