Welkom op dit blog!

Welkom op dit blog! Ik ben Jeanet Jaffari-Schroevers en mijn passie is breien en haken. Voor onze handwerkwinkel kom ik zoveel ideeën en patronen tegen, die kan ik nooit allemaal zelf uitvoeren! Daarom ben ik in 2012 dit blog begonnen - om te laten zien hoe leuk breien én haken is. Vrijwel elke dag komt er een item bij, vaak met patroon of links zodat je direct kunt beginnen. Ik probeer voor elk wat wils te zoeken, moeilijk en makkelijk, voor jong en oud, haken en breien.

Ik verwijs in mijn blog ook naar patronen van particulieren die te koop zijn via verzamelsites zoals Ravelry en Etsy. De patronen zijn soms alleen in het Engels beschikbaar. Deze verkoop ik zelf niet, ik kan ze niet vertalen, ik kan ze ook niet voor anderen bestellen. Ik wil alleen maar tips geven over alles wat mogelijk is op handwerkgebied - breigarens verkoop ik uiteraard wel! Daarvoor kun je altijd langskomen of mailen.

Natuurlijk kun je ons ook altijd bezoeken in onze winkel in Arnemuiden. Wij zijn geopend van woensdag t/m vrijdag van 9.00 - 17.00 uur en op zaterdag van 9.00 - 16.00 uur.

Op vrijdag ben ik er zelf niet.

Woon je niet in de buurt? Een deel van het assortiment kun je vinden in onze webshop. Uiteraard waarderen wij je aankoop zeer!

Veel plezier op dit blog!

********************************************
dinsdag 6 november 2012

Gehaakte mandjes

Bij Saartje zag ik dit leuke kommetje van haakwerk. Gemaakt van "gewoon" gehaakt katoen en gehard met suikerwater! Leuk he? Op haar blog staat precies hoe ze het deed.
Je kunt ook een bestaand kleedje nemen, zoals bij Lief en mooi. Je vindt hier ook een "recept" voor het suikerwater waarmee het kleedje is gesteven. Je kunt ook textielverharder gebruiken. 

8 opmerkingen:

 1. Prachtig! Weer een goed idee voor de to-do-list!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Wauw! Leuk op kado te geven!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Heel leuk die mandjes! Ik heb laatst ook suikerwater gebruikt om haakwerk te harden. Ging goed en het werd mooi hard. Maaar.. als het weer nat wordt wordt het zachter. Ik ga nu textielverharder proberen.

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Wat leuk!!! Om blij van te worden!! Enne, stijfsel, dat voor de mutsen, zou dat ook niet kunnen?

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Ik gebruik alleen nog maar textiel verharder met suikerwater gaat het niet zo goed. Voor kleine kleedjes gaat suikerwater wel heel goed.

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Waoo i like it very much
  Thankyou for this fantastic idea

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Waoo i like it very much
  Thankyou for this fantastic idea

  BeantwoordenVerwijderen

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...