Welkom op dit blog!

Welkom op dit blog! Ik ben Jeanet Jaffari-Schroevers en mijn passie is breien en haken. Voor onze handwerkwinkel kom ik zoveel ideeën en patronen tegen, die kan ik nooit allemaal zelf uitvoeren! Daarom ben ik in 2012 dit blog begonnen - om te laten zien hoe leuk breien én haken is. Vrijwel elke dag komt er een item bij, vaak met patroon of links zodat je direct kunt beginnen. Ik probeer voor elk wat wils te zoeken, moeilijk en makkelijk, voor jong en oud, haken en breien.

Ik verwijs in mijn blog ook naar patronen van particulieren die te koop zijn via verzamelsites zoals Ravelry en Etsy. De patronen zijn soms alleen in het Engels beschikbaar. Deze verkoop ik zelf niet, ik kan ze niet vertalen, ik kan ze ook niet voor anderen bestellen. Ik wil alleen maar tips geven over alles wat mogelijk is op handwerkgebied - breigarens verkoop ik uiteraard wel! Daarvoor kun je altijd langskomen of mailen.

Natuurlijk kun je ons ook altijd bezoeken in onze winkel in Arnemuiden. Wij zijn geopend van woensdag t/m vrijdag van 9.00 - 17.00 uur en op zaterdag van 9.00 - 16.00 uur.

Op vrijdag ben ik er zelf niet.

Woon je niet in de buurt? Een deel van het assortiment kun je vinden in onze webshop. Uiteraard waarderen wij je aankoop zeer!

Veel plezier op dit blog!

********************************************
woensdag 21 november 2012

Kruissteekjes

Ik hou wel van een beetje fantasie, dat weten jullie wel. En ook wel van een beetje aparte toegepaste manier van handwerken. Daarom vind ik dit zo leuk: Kruissteekjes maar dan anders!


Een vogeltje in kruissteek als wandversiering. Van Washi-tape! Je vindt het idee op Becoming gezellig (wat Nederlands klinkt, maar in het Engels geschreven), waar je een uitgebreide beschrijving vindt. Jammer dat ik helemaal geen wandje meer vrij heb in ons winkeltje, want dit is echt leuk!


4 opmerkingen:

 1. Het kan vast ook op je vloer met betonverf en anders heb je nog wel plafond vrij ;-)

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Het lijkt op de borduur(verf)patronen die Eline in haar boeken heeft gebruikt. Ik vind dit echt heel leuk!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Ik dacht ook meteen aan Eline's rozenpatroon in verf, maar dit met tape is ook erg leuk gedaan.
  Je winkel heeft een ware metamorfose ondergaan, het ziet er super uit!
  Groetjes,

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Jaaaa en ook ik dacht aan het geverfde rozenpatroon van Eline!Op Pinterest kwam ik zo laatst een uiltje tegen ook heel gaaf,dus gelijk gepint!;-)

  BeantwoordenVerwijderen

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...