Welkom op dit blog!

Welkom op dit blog! Ik ben Jeanet Jaffari-Schroevers en mijn passie is breien en haken. Voor onze handwerkwinkel kom ik zoveel ideeën en patronen tegen, die kan ik nooit allemaal zelf uitvoeren! Daarom ben ik in 2012 dit blog begonnen - om te laten zien hoe leuk breien én haken is. Vrijwel elke dag komt er een item bij, vaak met patroon of links zodat je direct kunt beginnen. Ik probeer voor elk wat wils te zoeken, moeilijk en makkelijk, voor jong en oud, haken en breien.

Ik verwijs in mijn blog ook naar patronen van particulieren die te koop zijn via verzamelsites zoals Ravelry en Etsy. De patronen zijn soms alleen in het Engels beschikbaar. Deze verkoop ik zelf niet, ik kan ze niet vertalen, ik kan ze ook niet voor anderen bestellen. Ik wil alleen maar tips geven over alles wat mogelijk is op handwerkgebied - breigarens verkoop ik uiteraard wel! Daarvoor kun je altijd langskomen of mailen.

Natuurlijk kun je ons ook altijd bezoeken in onze winkel in Arnemuiden. Wij zijn geopend van dinsdag t/m vrijdag van 9.00 - 17.00 uur en op zaterdag van 9.00 - 16.00 uur.

Woon je niet in de buurt? Een deel van het assortiment kun je vinden in onze webshop. Uiteraard waarderen wij je aankoop zeer!

Veel plezier op dit blog!

********************************************donderdag 1 november 2012

Freubelweb

De leukste site op freubelgebied Freubelweb bestaat 2 jaar! En omdat te vieren verloot Freubelweb 2 breipakketten voor de Herfstkol. Heb je 'm nog niet gebreid of wil je een kans maken op dit pakket? Volg freubelweb dan snel via Facebook, Twitter of Hyves en reageer op de weggeef-actie! Je moet wel snel zijn, want vrijdagavond worden de winnaars al bekend gemaakt!


Loes van Freubelweb hield ook een kort interview met mij, voor wie nog niet genoeg over mij weet kijkt nog even hier :-)

Img_13051253883984

En voor wie 'm niet wint: de wol is nog steeds bij mij te bestellen! Mail even voor informatie

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...