Welkom op dit blog!

Welkom op dit blog! Ik ben Jeanet Jaffari-Schroevers en mijn passie is breien en haken. Voor onze handwerkwinkel kom ik zoveel ideeën en patronen tegen, die kan ik nooit allemaal zelf uitvoeren! Daarom ben ik in 2012 dit blog begonnen - om te laten zien hoe leuk breien én haken is. Vrijwel elke dag komt er een item bij, vaak met patroon of links zodat je direct kunt beginnen. Ik probeer voor elk wat wils te zoeken, moeilijk en makkelijk, voor jong en oud, haken en breien.

Ik verwijs in mijn blog ook naar patronen van particulieren die te koop zijn via verzamelsites zoals Ravelry en Etsy. De patronen zijn soms alleen in het Engels beschikbaar. Deze verkoop ik zelf niet, ik kan ze niet vertalen, ik kan ze ook niet voor anderen bestellen. Ik wil alleen maar tips geven over alles wat mogelijk is op handwerkgebied - breigarens verkoop ik uiteraard wel! Daarvoor kun je altijd langskomen of mailen.

Natuurlijk kun je ons ook altijd bezoeken in onze winkel in Arnemuiden. Wij zijn geopend van woensdag t/m vrijdag van 9.00 - 17.00 uur en op zaterdag van 9.00 - 16.00 uur.

Op vrijdag ben ik er zelf niet.

Woon je niet in de buurt? Een deel van het assortiment kun je vinden in onze webshop. Uiteraard waarderen wij je aankoop zeer!

Veel plezier op dit blog!

********************************************
zaterdag 17 november 2012

Stand van zaken....

Eigenlijk moet ik niet gaan zitten.
Ik kom straks echt niet meer overeind! Alles kraakt en piept en steunt aan mijn lijf....

Willen jullie weten hoe het erbij staat? Nou, allereerst lopen we al vér uit het (onhaalbare) schema. Maar het wordt moooooooiii !!

Vanmorgen vroeg werden de kasten al gebracht en de mannen waren druk bezig met het plaatsen. Mijn hulpjes bleven daarom nog lekker even aan de keukentafel kletsen want we konden toch nog niet veel doen - we liepen alleen maar in de weg. Maar na verloop van tijd konden de sponsen en zemen erbij gepakt worden en begonnen we eerst met poetsen. Dat was niet voor zijn tijd..... :-)

En hoe gaat dat dan als je eenmaal begint: van het een komt het ander, nog meer verbeter-plannen werden gemaakt. Ondertussen kwamen er toch nog klanten aan de deur rammelen. Helaas - ik kon nergens bij, alles was ingepakt!Tussen alle poets-werkzaamheden deden we ook nog "even" mee met de lipdub van Arnemuiden. Weet je nog dat ik daar eens over blogde?? Voor de lol op blog en facebook gezet, grapje maken dat ik dat ook wel zou willen voor de winkel, van het een komt het ander en zo zit je midden in een  lipdub van Arnemuiden. Volgende week (tijdens de opening van de Doorgaande Route in Arnemuiden en Winterfair - 23 november!!) kun je 'm bekijken! Nu een voorproefje:


Allerlei mensen deden mee!


Van heel jong tot een beetje oud...


Brandweer, muziekvereniging, vrijwilligers....(en het was koud!)


Voor wie het nog niet wist, wat is het toch leuk om hier te wonen! :-)
En nu? Een paar vakjes zijn ingericht. En nog een heleboel niet....
Er komen nóg wat kasten bij, maandag gaan we weer met frisse moed verder.
Wordt vervolgd....


7 opmerkingen:

 1. Nou, je winkel wordt al heel netjes. Wat een werk gaat daar in zitten hè.
  Ik ben benieuwd hoe het er straks (=over een paar dagen) uitziet en natuurlijk naar de lipdub (had geen idee wat dat is, lang leve google).

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Het wordt echt heel mooi! Nu maar even op adem komen en tevreden kijken naar wat er al is gebeurd.
  Ik ben echt razendbenieuwd naar de lipdub. Wat ontzettend leuk dat er serieus op je oproepje is ingegaan!
  Fijne zondag,
  lieve groet,
  Betsy
  Wolatelier DiAn

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Dat ziet er al heel goed en netjes uit. Nog veel moed om het verder in orde te krijgen maar wat zullen jullie tevreden zijn als alles achter de rug is en netjes staat. Dat gaat veel voldoening geven.

  Lieve groetjes,

  CreativEls
  http://koekjehaakjemaakje.blogspot.com

  BeantwoordenVerwijderen
 4. het begin ziet er al heel netjes uit.. het zal heus wel in orde komen maandag of dinsdag!!!
  nu even googelen op lipdub

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Het is wel veel werk maar het word volgens mij heel mooi!!! Succes

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Nou, dat wordt al wat en ik zou best in Arnemuiden willen wonen ;-)

  BeantwoordenVerwijderen

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...