Welkom op dit blog!

Welkom op dit blog! Ik ben Jeanet Jaffari-Schroevers en mijn passie is breien en haken. Voor onze handwerkwinkel kom ik zoveel ideeën en patronen tegen, die kan ik nooit allemaal zelf uitvoeren! Daarom ben ik in 2012 dit blog begonnen - om te laten zien hoe leuk breien én haken is. Vrijwel elke dag komt er een item bij, vaak met patroon of links zodat je direct kunt beginnen. Ik probeer voor elk wat wils te zoeken, moeilijk en makkelijk, voor jong en oud, haken en breien.

Ik verwijs in mijn blog ook naar patronen van particulieren die te koop zijn via verzamelsites zoals Ravelry en Etsy. De patronen zijn soms alleen in het Engels beschikbaar. Deze verkoop ik zelf niet, ik kan ze niet vertalen, ik kan ze ook niet voor anderen bestellen. Ik wil alleen maar tips geven over alles wat mogelijk is op handwerkgebied - breigarens verkoop ik uiteraard wel! Daarvoor kun je altijd langskomen of mailen.

Natuurlijk kun je ons ook altijd bezoeken in onze winkel in Arnemuiden. Wij zijn geopend van woensdag t/m vrijdag van 9.00 - 17.00 uur en op zaterdag van 9.00 - 16.00 uur.

Op vrijdag ben ik er zelf niet.

Woon je niet in de buurt? Een deel van het assortiment kun je vinden in onze webshop. Uiteraard waarderen wij je aankoop zeer!

Veel plezier op dit blog!

********************************************
maandag 12 november 2012

Polswarmers

Deze gehaakte polsmoffen of posl-warmers zag ik bij Lindevrouwsweb. Gemaakt van verloop-garen, maar je kunt elk garen kiezen wat je wilt! Je zou deze polswarmers zo maar eens nodig kunnen hebben deze week.....


Op het blog vind je de Nederlandse beschrijving.

Het origineel komt van Inkberryblue, waar je een Engelse beschrijving vindt.


3 opmerkingen:

 1. Die zijn erg leuk met dit garen.
  Fijne week,

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Wat leuk, dat je hier een link plaats van deze hele leuke handwarmers! Ze zijn echt heel makkelijk om te haken!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Mooi,ook het garen is erg mooi vind ik!

  groetjes
  Angeline

  BeantwoordenVerwijderen

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...