Welkom op dit blog!

Welkom op dit blog! Ik ben Jeanet Jaffari-Schroevers en mijn passie is breien en haken. Voor onze handwerkwinkel kom ik zoveel ideeën en patronen tegen, die kan ik nooit allemaal zelf uitvoeren! Daarom ben ik in 2012 dit blog begonnen - om te laten zien hoe leuk breien én haken is. Vrijwel elke dag komt er een item bij, vaak met patroon of links zodat je direct kunt beginnen. Ik probeer voor elk wat wils te zoeken, moeilijk en makkelijk, voor jong en oud, haken en breien.

Ik verwijs in mijn blog ook naar patronen van particulieren die te koop zijn via verzamelsites zoals Ravelry en Etsy. De patronen zijn soms alleen in het Engels beschikbaar. Deze verkoop ik zelf niet, ik kan ze niet vertalen, ik kan ze ook niet voor anderen bestellen. Ik wil alleen maar tips geven over alles wat mogelijk is op handwerkgebied - breigarens verkoop ik uiteraard wel! Daarvoor kun je altijd langskomen of mailen.

Natuurlijk kun je ons ook altijd bezoeken in onze winkel in Arnemuiden. Wij zijn geopend van woensdag t/m vrijdag van 9.00 - 17.00 uur en op zaterdag van 9.00 - 16.00 uur.

Op vrijdag ben ik er zelf niet.

Woon je niet in de buurt? Een deel van het assortiment kun je vinden in onze webshop. Uiteraard waarderen wij je aankoop zeer!

Veel plezier op dit blog!

********************************************
zondag 25 november 2012

Schaapjes

Terwijl het buiten waait en loeit (en dat hoor je zo lekker als de open haard brandt), zitten wij binnen te genieten. Wat is de zondag toch fijn om te rusten en te genieten met elkaar!

Weet je nog dat ik eens blogde over die leuke Schaapjes-sokken en het baby-vestje? In diezelfde stijl kun je ook een baby-mutsje breien, zo lief!


Je vind de maakster terug op Ravelry, het patroon kun je hier gratis downloaden. In het Engels, maar dit is niet zo'n moeilijk patroon - goed te doen!
2 opmerkingen:

 1. Ik ben nog maar pas volger op je blog.
  Wat een leuke dingen staan erop.
  Dit mutsje is ook al zo schattig!

  groetjes,

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Heel lief inderdaad, mooi met dat kleur verloop zo!

  BeantwoordenVerwijderen

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...