Welkom op dit blog!

Welkom op dit blog! Ik ben Jeanet Jaffari-Schroevers en mijn passie is breien en haken. Voor onze handwerkwinkel kom ik zoveel ideeën en patronen tegen, die kan ik nooit allemaal zelf uitvoeren! Daarom ben ik in 2012 dit blog begonnen - om te laten zien hoe leuk breien en haken is. Vrijwel elke dag komt er een item bij, vaak met patroon of links zodat je direct kunt beginnen. Ik probeer voor elk wat wils te zoeken, moeilijk en makkelijk, voor jong en oud, haken en breien.

Ik verwijs in mijn blog ook naar patronen van particulieren die te koop zijn via verzamelsites zoals Ravelry en Etsy. De patronen zijn soms alleen in het Engels beschikbaar. Deze verkoop ik zelf niet, ik kan ze niet vertalen, ik kan ze ook niet voor anderen bestellen. Ik wil alleen maar tips geven over alles wat mogelijk is op handwerkgebied - breigarens verkoop ik uiteraard wel! Daarvoor kun je altijd langskomen of mailen.

Natuurlijk kun je ons ook altijd bezoeken in onze winkel in Arnemuiden. Wij zijn geopend van dinsdag t/m vrijdag van 9.00 - 17.30 uur en op zaterdag van 9.00 - 16.00 uur.

Veel plezier op dit blog!

**************************************************

zondag 25 november 2012

Gehaakte kol

Een blog wat ik heel lang volg is het blog a la Sascha. Je kunt er leuke patronen vinden, handige tutorials, en Sascha heeft nu ook een Etsy-shop geopend. Daarin kun je ook het patroon vinden/kopen van deze schitterende lace-kol:

Lovely Lace Cowl

Wat een plaatje!!

Lovely Lace Cowl

Maar hier ben ik ook weg van:

Half Moon Shawl Crochet Pattern

Half Moon Shawl Crochet Pattern

Je vindt hier de Etsy-shop van Sascha, en je kunt Sascha ook volgen op haar blog, waar je een heleboel gratis patronen vindt.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...