Welkom op dit blog!

Welkom op dit blog! Ik ben Jeanet Jaffari-Schroevers en mijn passie is breien en haken. Voor onze handwerkwinkel kom ik zoveel ideeën en patronen tegen, die kan ik nooit allemaal zelf uitvoeren! Daarom ben ik in 2012 dit blog begonnen - om te laten zien hoe leuk breien én haken is. Vrijwel elke dag komt er een item bij, vaak met patroon of links zodat je direct kunt beginnen. Ik probeer voor elk wat wils te zoeken, moeilijk en makkelijk, voor jong en oud, haken en breien.

Ik verwijs in mijn blog ook naar patronen van particulieren die te koop zijn via verzamelsites zoals Ravelry en Etsy. De patronen zijn soms alleen in het Engels beschikbaar. Deze verkoop ik zelf niet, ik kan ze niet vertalen, ik kan ze ook niet voor anderen bestellen. Ik wil alleen maar tips geven over alles wat mogelijk is op handwerkgebied - breigarens verkoop ik uiteraard wel! Daarvoor kun je altijd langskomen of mailen.

Natuurlijk kun je ons ook altijd bezoeken in onze winkel in Arnemuiden. Wij zijn geopend van woensdag t/m vrijdag van 9.00 - 17.00 uur en op zaterdag van 9.00 - 16.00 uur.

Op vrijdag ben ik er zelf niet.

Woon je niet in de buurt? Een deel van het assortiment kun je vinden in onze webshop. Uiteraard waarderen wij je aankoop zeer!

Veel plezier op dit blog!

********************************************
dinsdag 6 november 2012

Windlichtjes

Nu we weer met de wintertijd leven, wordt het zo vroeg donker 's avonds. Heerlijk om dat een kaarsje aan te steken. Martina van Maxima's Kostbarkeiten maakte een paar "jasjes" rond windlichten, kijk maar eens mee:Ze zijn geïnspireerd door de patronen in de Regia Adventskalender, en gebreid van sokkenwol. 


Je kunt de beschrijvingen van Martina's lichtjes vinden op haar blog (in het Duits), maar ook zelf een beetje uitproberen want er is niet een windlicht hetzelfde. 

Deze is ook leuk! Je vind je Duitse beschrijving hier

3 opmerkingen:

  1. schön gemacht ,jeanet . liebe grüße aus deutschland
    martina

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Er staan ook (gratis) patronen op de site van DROPS: www.garnstudio.com, ook van dit soort windlichthoesjes.

    BeantwoordenVerwijderen

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...