Welkom op dit blog!

Welkom op dit blog! Ik ben Jeanet Jaffari-Schroevers en mijn passie is breien en haken. Voor onze handwerkwinkel kom ik zoveel ideeën en patronen tegen, die kan ik nooit allemaal zelf uitvoeren! Daarom ben ik in 2012 dit blog begonnen - om te laten zien hoe leuk breien en haken is. Vrijwel elke dag komt er een item bij, vaak met patroon of links zodat je direct kunt beginnen. Ik probeer voor elk wat wils te zoeken, moeilijk en makkelijk, voor jong en oud, haken en breien.

Ik verwijs in mijn blog ook naar patronen van particulieren die te koop zijn via verzamelsites zoals Ravelry en Etsy. De patronen zijn soms alleen in het Engels beschikbaar. Deze verkoop ik zelf niet, ik kan ze niet vertalen, ik kan ze ook niet voor anderen bestellen. Ik wil alleen maar tips geven over alles wat mogelijk is op handwerkgebied - breigarens verkoop ik uiteraard wel! Daarvoor kun je altijd langskomen of mailen.

Natuurlijk kun je ons ook altijd bezoeken in onze winkel in Arnemuiden. Wij zijn geopend van dinsdag t/m vrijdag van 9.00 - 17.30 uur en op zaterdag van 9.00 - 16.00 uur.

Veel plezier op dit blog!

**************************************************

woensdag 28 november 2012

Omslagdoek

Wat een plaatje is deze omslagdoek! Een prachtig ontwerp en mooie kleuren bij elkaar.Het is weer een patroon dat met verkorte rijen is gebreid, je kunt het patroon kopen op Ravelry. Gebreid op naalden 3 met bijv. een mooie sokkenwol.

Vandaag is onze winkel (en vrijwel alle winkels in Arnemuiden) gesloten i.v.m. Dankdag!

5 opmerkingen:

 1. deze is echt heel chique..

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Alweer een heel mooie omslagdoek Jeanet, heel speciaal :)
  Groetjes, rita.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Kan ik het patroon van deze doek ook via jou bestellen?
  Toke

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Heeft iemand het Nederlandse patroon van deze stola?? Ik hoor het graag

  BeantwoordenVerwijderen

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...