Welkom op dit blog!

Welkom op dit blog! Ik ben Jeanet Jaffari-Schroevers en mijn passie is breien en haken. Voor onze handwerkwinkel kom ik zoveel ideeën en patronen tegen, die kan ik nooit allemaal zelf uitvoeren! Daarom ben ik in 2012 dit blog begonnen - om te laten zien hoe leuk breien én haken is. Vrijwel elke dag komt er een item bij, vaak met patroon of links zodat je direct kunt beginnen. Ik probeer voor elk wat wils te zoeken, moeilijk en makkelijk, voor jong en oud, haken en breien.

Ik verwijs in mijn blog ook naar patronen van particulieren die te koop zijn via verzamelsites zoals Ravelry en Etsy. De patronen zijn soms alleen in het Engels beschikbaar. Deze verkoop ik zelf niet, ik kan ze niet vertalen, ik kan ze ook niet voor anderen bestellen. Ik wil alleen maar tips geven over alles wat mogelijk is op handwerkgebied - breigarens verkoop ik uiteraard wel! Daarvoor kun je altijd langskomen of mailen.

Natuurlijk kun je ons ook altijd bezoeken in onze winkel in Arnemuiden. Wij zijn geopend van woensdag t/m vrijdag van 9.00 - 17.00 uur en op zaterdag van 9.00 - 16.00 uur.

Op vrijdag ben ik er zelf niet.

Woon je niet in de buurt? Een deel van het assortiment kun je vinden in onze webshop. Uiteraard waarderen wij je aankoop zeer!

Veel plezier op dit blog!

********************************************
zondag 4 november 2012

Gehaakte Polsmoffen

Terwijl hier de wind met kracht 8 rond het huis spookt, heb ik lekker zitten struinen naar wat nieuwe ideetjes. Het is koud buiten en deze vond ik wel toepasselijk:


Deze kleurrijke polsmoffen vond ik bij de Duitse variant van Da Wanda, een soort marktplaats van creatievelingen. Helaas is het patroon alleen in het Duits verkrijgbaar, maar de duitse haaktermen lijken heel erg op de Nederlandse.


De patronen komen van dit blog: Glückskreativ, waar je nog veel meer bonte, vrolijke ontwerpen tegenkomt. Je vind op dit blog een paar (Duitstalige) gratis beschrijvingen, o.a. van deze Mandala

Crochet Mandala <3

En bij Charami vind je een handige vertaallijst van Duits naar Nederlands!
13 opmerkingen:

 1. Oohhh, wat zijn ze leuk! Weer een aanvulling voor mijn 'wil-ik-maken-lijstje'. Ben helemaal blij dat ik (nog niet zo lang geleden) dit weblog ontdekt heb en verbaas me bijna dagelijks over al het leuks dat je op het internet bij elkaar snuffelt. Mijn complimenten en mijn hartelijke dank voor al het moois dat je met ons deelt.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Deze reactie is verwijderd door de auteur.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Zo vrolijk! Dank je wel voor het plaatsen, Jeanet. Inspirerend!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. heel erg leuk en gezellig. Dat wordt een vrolijke winter ;-) Ik ben geen ster in haken en dan nog Duits ook ;-(( Maar met de vertaallijst en een vriendin die goed kan haken, moet het lukken. Bedankt

  groetjesss

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Oh, Jeanet, wat heb je weer mooie dingen voor ons opgesnord!
  Die kleurige polswarmers zijn wel heel aanlokkelijk met dit weer...

  lieve groet,
  Betsy
  Wolatelier DiAn

  BeantwoordenVerwijderen
 6. These are very beautiful! Lovely colors!:)

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Prachtig zijn ze en zoals ik ben vlug de beschrijving gaan zoeken...jammer genoeg bestaat de site niet meer... Kan mij iemand aan de beschrijving helpen aub. Alvast bedankt op voorhand. Vele grtjs van Annick.

  BeantwoordenVerwijderen
 8. deze zijn ONRZETTEND mooi ♥
  dank je wel voor de link(en)
  lieve groet jenneke

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Zo mooi en inspirerend. Helaas kan ik het patroon ook niet vinden. Ik hoop dat iemand mij wil helpen.

  Gr. Barbara

  BeantwoordenVerwijderen

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...