Welkom op dit blog!

Welkom op dit blog! Ik ben Jeanet Jaffari-Schroevers en mijn passie is breien en haken. Voor onze handwerkwinkel kom ik zoveel ideeën en patronen tegen, die kan ik nooit allemaal zelf uitvoeren! Daarom ben ik in 2012 dit blog begonnen - om te laten zien hoe leuk breien én haken is. Vrijwel elke dag komt er een item bij, vaak met patroon of links zodat je direct kunt beginnen. Ik probeer voor elk wat wils te zoeken, moeilijk en makkelijk, voor jong en oud, haken en breien.

Ik verwijs in mijn blog ook naar patronen van particulieren die te koop zijn via verzamelsites zoals Ravelry en Etsy. De patronen zijn soms alleen in het Engels beschikbaar. Deze verkoop ik zelf niet, ik kan ze niet vertalen, ik kan ze ook niet voor anderen bestellen. Ik wil alleen maar tips geven over alles wat mogelijk is op handwerkgebied - breigarens verkoop ik uiteraard wel! Daarvoor kun je altijd langskomen of mailen.

Natuurlijk kun je ons ook altijd bezoeken in onze winkel in Arnemuiden. Wij zijn geopend van woensdag, donderdag en vrijdag van 9.00 - 17.00 uur en op zaterdag van 9.00 - 16.00 uur.

(Op vrijdag ben ik er zelf niet.)

Woon je niet in de buurt? Een deel van het assortiment kun je vinden in onze webshop. Uiteraard waarderen wij je aankoop zeer!

Veel plezier op dit blog!

********************************************


donderdag 29 november 2012

Kerstkrans

...let it snow, let it snow, let it snow.....!

Voorlopig is het nog niet zover, hoewel er wel verdwaalde sneeuwvlokjes zijn voorspeld en de temperatuur al behoorlijk aan het dalen is. (Van mij mag het hoor, een pak sneeuw, maar voorlopig moeten we het doen met die kille Noordzee-buitjes)


 

Leuk, he?


Ik vond deze krans bij Repeat Crafter Me, waar je een beschrijving met foto's kunt vinden. En een eigen variant maken is nog leuker!


2 opmerkingen:

 1. Hoe leuk weer Jeanet! Jij vindt toch altijd weer van die supertoffe ideetjes die meestal simpel te maken zijn :)
  Gelijkaardige kransen die je ook zowat zelf kan namaken vindt je hier: http://www.etsy.com/shop/ItzFitz?ref=seller_info.
  Ikzelf heb daar al inspiratie gehaald voor mijn halloweenkrans eerder op mijn blog en wil zo ook een kerstkrans maken. Ga eens kijken, er wordt ook wol voor gebruikt.
  Groetjes, rita.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. wat een mooie krans, daar ga ik wat mee doen binnenkort!
  Fijne dag, Noor

  BeantwoordenVerwijderen

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...