Welkom op dit blog! Ik ben Jeanet Jaffari-Schroevers en mijn passie is breien en haken. Voor onze handwerkwinkel kom ik zoveel ideeën en patronen tegen, die kan ik nooit allemaal zelf uitvoeren! Daarom ben ik in 2012 dit blog begonnen - om te laten zien hoe leuk breien én haken is. Regelmatig komt er een item bij, vaak met patroon of links zodat je direct kunt beginnen. Ik probeer voor elk wat wils te zoeken, moeilijk en makkelijk, voor jong en oud, haken en breien. Natuurlijk ben je van harte welkom om onze stenen winkel in Arnemuiden te bezoeken. Openingstijden wo-vrij 9.00-17.00, za 9.00-16.00 uur. Let op: op vrijdag ben ik er zelf niet, Ali neemt de honneurs waar!

zondag 11 november 2012

Herfstkleuren

Vanmiddag konden wij op en heerlijke plek nog even genieten van de prachtige herfstkleuren. De zon deed haar uiterste best om het mooi te omlijsten:


We reden naar Kasteel Westhove tussen Oostkapelle en Domburg waar je heerlijk kunt wandelen in het bos en rondom het kasteel. We waren absoluut niet alleen, maar dat deerde niet!


Lekker klimbomen staan daar!


Op het "Romeinse bruggetje"kun je mooi keitjes in het water mikken om de golven op het water te bestuderen. Er is niks Romeins aan het pas gerestaureerde bruggetje, het is een zgn. "folly" (een neppert, maar minstens zo leuk!)



Even dromen van Prinsen op witte paarden en prinsessen in mooie jurken!



Blaadjes haken? Je vind hier een Engelstalig patroon van bovenstaande herfstblaadjes.

4 opmerkingen:

  1. wat een leuke dag hebben jullie gehad met prachtige familie foto's

    dat blad ziet er enorm mooi uit ook!
    lieve groet jenneke
    http://creaties-jenneke.blogspot.nl/

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Wat is het daar mooi he,vooral dat laantje met die mooi gevormde bomen.

    BeantwoordenVerwijderen
  3. lekker met je gezin genieten van het mooie herfstweer, mooie foto's hoor!

    BeantwoordenVerwijderen
  4. Nou ja! Dat we jullie niet zijn tegengekomen tussen ál die mensen. Wij waren er ook. Het was inderdaad heerlijk daar. Op het strand ook trouwens.

    BeantwoordenVerwijderen