Welkom op dit blog! Ik ben Jeanet Jaffari-Schroevers en mijn passie is breien en haken. Voor onze handwerkwinkel kom ik zoveel ideeën en patronen tegen, die kan ik nooit allemaal zelf uitvoeren! Daarom ben ik in 2012 dit blog begonnen - om te laten zien hoe leuk breien én haken is. Regelmatig komt er een item bij, vaak met patroon of links zodat je direct kunt beginnen. Ik probeer voor elk wat wils te zoeken, moeilijk en makkelijk, voor jong en oud, haken en breien. Natuurlijk ben je van harte welkom om onze stenen winkel in Arnemuiden te bezoeken. Openingstijden wo-vrij 9.00-17.00, za 9.00-16.00 uur. Let op: op vrijdag ben ik er zelf niet, Ali neemt de honneurs waar!

woensdag 28 november 2012

Markt van Hoop

Ben je op zoek naar een origineel cadeautje voor iemand? Ga dan a.s. zaterdag naar de Markt van Hoop in Goes. Op 1 december wordt deze Goede-Doelen-Markt weer gehouden in de Groter Kerk in Goes. Allerlei (veelal zelfgemaakte) artikelen worden aangeboden, waar bij opbrengst gaan naar diverse goede doelen.

MARKT VAN HOOP - 1 december 2012 - Grote kerk Goes

Je kunt er stands vinden van wel 50 (!) goede doelen, die niet alleen hun spullen verkopen maar ook informatie geven over het doel waar zij voor staan.

Zeker even naar het standje van Elsbeth gaan, want zij is weer een heel jaar bezig geweest (breien en haken en nog veel meer) voor "haar" Kindertehuis in Sri Lanka. Koop een leuk cadeau in haar stand (of wordt donateur!!), en je bent er zeker van dat je bijdrage rechtstreeks terechtkomt bij dit tehuis.


Geen opmerkingen:

Een reactie posten