Welkom op dit blog! Ik ben Jeanet Jaffari-Schroevers en mijn passie is breien en haken. Voor onze handwerkwinkel kom ik zoveel ideeën en patronen tegen, die kan ik nooit allemaal zelf uitvoeren! Daarom ben ik in 2012 dit blog begonnen - om te laten zien hoe leuk breien én haken is. Regelmatig komt er een item bij, vaak met patroon of links zodat je direct kunt beginnen. Ik probeer voor elk wat wils te zoeken, moeilijk en makkelijk, voor jong en oud, haken en breien. Natuurlijk ben je van harte welkom om onze stenen winkel in Arnemuiden te bezoeken. Openingstijden wo-vrij 9.00-17.00, za 9.00-16.00 uur. Let op: op vrijdag ben ik er zelf niet, Ali neemt de honneurs waar!

vrijdag 23 november 2012

Jasje

Met een oude trui kun je nog heel goed een vaas of bloempot aankleden. Je ziet het in de winkels steeds meer: vazen met een jasje!



Deze mooi exemplaren komen van By Stephanie Lynn, en het leuke is dat er een uitgebreide beschrijving bij staat met veel foto's. Dit is ook een leuk cadeautje voor de Feestdagen!

Liever zelf breien? Kan natuurlijk ook! Kies een patroon dat je wilt breien (kijk eens in die Breibijbel) met een mooie kleur garen. Met een recht lapje kom je al heel ver!

Eerder breide ik dit hoesje, kijk nog maar eens hier

4 opmerkingen:

  1. Geeft een mooi effect, met witte wol ziet het er ook mooi uit, zo rustig..

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Zag ze deze week in een tuincenter ..maar verschrikkelijk duur. Ik dacht dat kan ik ook maar veel goedkoper ..dus binnenkort aan de slag. Fijne handwerk-dag en alvast een leuk freubelweekend!

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Weer leuk hoor. Gisteravond nog niet het tegeltje gehakt maar wel uitgebreid het blog bezocht. Er staan zulke prachtige dingen op.bedankt hoor voor de link

    BeantwoordenVerwijderen
  4. Ik ben al aan het breien hoor!
    Voor een hele hoge vaas, daarna lichtjes in de vaas.

    BeantwoordenVerwijderen