Welkom op dit blog! Ik ben Jeanet Jaffari-Schroevers en mijn passie is breien en haken. Voor onze handwerkwinkel kom ik zoveel ideeën en patronen tegen, die kan ik nooit allemaal zelf uitvoeren! Daarom ben ik in 2012 dit blog begonnen - om te laten zien hoe leuk breien én haken is. Regelmatig komt er een item bij, vaak met patroon of links zodat je direct kunt beginnen. Ik probeer voor elk wat wils te zoeken, moeilijk en makkelijk, voor jong en oud, haken en breien. Natuurlijk ben je van harte welkom om onze stenen winkel in Arnemuiden te bezoeken. Openingstijden wo-vrij 9.00-17.00, za 9.00-16.00 uur. Let op: op vrijdag ben ik er zelf niet, Ali neemt de honneurs waar!

dinsdag 24 september 2013

Pennen

Het zal vast waar zijn, dat een handtas een weerspiegeling is van de eigenaar. Bij mij wel hoor - het is ietwat chaotisch..... :-)


Sleutels, portemonee (die al een tas op zich is....), veeeel snoeppapiertjes van iedereen die even wat kwijt moet, een zeer gedateerde telefoon die het gewoon nog doet - dus prima, een weekbrief van de kerk. Mascara of lipstick zal je er niet in terugvinden, hooguit een verdroogde - het is niet aan mij besteed. En verder veel pennen... vraag me niet waarom er zoveel in zitten. Ik begin met 2 of 3 en na een tijdje zitten er 10 in! Het nadeel van die losse pennen in combinatie met al die andere zooi in die tas is dat ze het nogal snel begeven.


Ik denk dat ik dit projectje nog eens onder handen moet nemen! Mooie gehaakte pennenhoesjes voor de favoriete pen. Je vind een leuke Nederlandse beschrijving bij IngThings.



Eeeeh, vast ook prima voor mascara's..... :-)

En zeker even verder struinen op dit leuke, kleurrijke blog! Zoveel kleur dat je er vrolijk van wordt en heel veel DIY-ideeën met o.a. haakgaren, maar ook papier en nog meer!


8 opmerkingen:

  1. Wat een leuk ding om pennen in op te bergen.

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Je zal het haast niet geloven..in mijn tasje zit alleen maar mijn portemonnee, mijn mobieltje, een zakdoekje en als ik geluk heb een pen...

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Ik zag de chaos pas toen ik ging lezen (dus mijn tas zal er ook wel zo uitzien), mij viel de prachtige Zeeuwse knopsleutelhanger op.

    BeantwoordenVerwijderen
  4. Ah, dus daar blijven de pennen die ik steeds kwijt ben! :)
    Het is wel een heel leuk pennenhoesje. Ook leuk om van vilt te maken.

    lieve groet,
    Betsy
    Wolatelier DiAn

    BeantwoordenVerwijderen
  5. Ooohhhh wat een leuk idee, een pennenhoesje, ik ga zeker kijken op het blog van ingthings.
    Bedankt voor het plaatsen en voor het kijkje in je tas :)

    Liefs Jann

    BeantwoordenVerwijderen
  6. Wat een mooi hoesje!!! Kan ik best gebruiken. Bedankt voor de link.

    Groetjes,
    Jeanine

    BeantwoordenVerwijderen
  7. Perfect ideetje voor je pennen of mascara! Bedankt voor de tip!
    Grtjes, rita.

    BeantwoordenVerwijderen