Welkom op dit blog! Ik ben Jeanet Jaffari-Schroevers en mijn passie is breien en haken. Voor onze handwerkwinkel kom ik zoveel ideeën en patronen tegen, die kan ik nooit allemaal zelf uitvoeren! Daarom ben ik in 2012 dit blog begonnen - om te laten zien hoe leuk breien én haken is. Regelmatig komt er een item bij, vaak met patroon of links zodat je direct kunt beginnen. Ik probeer voor elk wat wils te zoeken, moeilijk en makkelijk, voor jong en oud, haken en breien. Natuurlijk ben je van harte welkom om onze stenen winkel in Arnemuiden te bezoeken. Openingstijden wo-vrij 9.00-17.00, za 9.00-16.00 uur. Let op: op vrijdag ben ik er zelf niet, Ali neemt de honneurs waar!

maandag 23 september 2013

Pannenlappen!

Altijd een dankbaar cadeautje, want iedereen heeft ze toch nodig: Vrolijke pannenlappen!

Color 'n Cream: Potholders

Deze vrolijke exemplaren zijn dubbel gehaakt en dus lekker stevig en veilig. Ik vond ze op Color 'n Dream. Je kunt een tutorial van een rondje-in-een-vierkantje vinden bij Jellina (met een rondje extra, maar dat kun je eenvoudig aanpassen).

Op het blog van Color 'n Cream kun je ook een uitgebreide (engelse) beschrijving vinden van deze pannenlappen. Super-oud patroontje, maar met een hip kleurtje van deze tijd zijn dat de leukste!


En deze beschrijving vind je terug in het Nederlands bij Joke van Lindevrouwsweb.
6 opmerkingen:

 1. dank voor het delen wat een heerlijke kleurtjes

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Lekker vrolijk en handig in de keuken..

  Lieve groet,dinah

  BeantwoordenVerwijderen
 3. mooie vrolijke kleurtjes zeg heel erg leuk

  BeantwoordenVerwijderen
 4. wat een vrolijke pannenlappen, die ga ik maken! Dank je voor het delen en groet, Tineke

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Van zulke leuke pannenlappen in de keuken word je toch blij.
  Groetjes,

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Van die bloemetjes pannenlappen heb ik al zeker 30 stuks gemaakt, voor de tombola op het pannenkoekenfestijn van het dagcentrum van mijn broertje. Ze zijn een groot succes :-)

  BeantwoordenVerwijderen