Welkom op dit blog!

Welkom op dit blog! Ik ben Jeanet Jaffari-Schroevers en mijn passie is breien en haken. Voor onze handwerkwinkel kom ik zoveel ideeën en patronen tegen, die kan ik nooit allemaal zelf uitvoeren! Daarom ben ik in 2012 dit blog begonnen - om te laten zien hoe leuk breien en haken is. Vrijwel elke dag komt er een item bij, vaak met patroon of links zodat je direct kunt beginnen. Ik probeer voor elk wat wils te zoeken, moeilijk en makkelijk, voor jong en oud, haken en breien.

Ik verwijs in mijn blog ook naar patronen van particulieren die te koop zijn via verzamelsites zoals Ravelry en Etsy. De patronen zijn soms alleen in het Engels beschikbaar. Deze verkoop ik zelf niet, ik kan ze niet vertalen, ik kan ze ook niet voor anderen bestellen. Ik wil alleen maar tips geven over alles wat mogelijk is op handwerkgebied - breigarens verkoop ik uiteraard wel! Daarvoor kun je altijd langskomen of mailen.

Natuurlijk kun je ons ook altijd bezoeken in onze winkel in Arnemuiden. Wij zijn geopend van dinsdag t/m vrijdag van 9.00 - 17.30 uur en op zaterdag van 9.00 - 16.00 uur.

Woon je niet in de buurt? Een deel van het assortiment kun je vinden in onze webshop. Uiteraard waarderen wij je aankoop zeer!

Veel plezier op dit blog!

**************************************************

Het zal je niet ontgaan zijn dat ik druk bezig ben met de voorbereidingen voor de Knit&Knot in Tilburg. Daarna is het herfstvakantie en dat betekent dat er wat wijzigingen zijn in de openingstijden:


Vrijdag open van 10.00 - 17.00 uur

Zaterdag 13 oktober gesloten

Dinsdag 16 oktober gesloten

Woensdag 17 oktober gesloten

Vanaf donderdag 18 oktober weer open volgens normale openingstijden!

maandag 23 september 2013

Pannenlappen!

Altijd een dankbaar cadeautje, want iedereen heeft ze toch nodig: Vrolijke pannenlappen!

Color 'n Cream: Potholders

Deze vrolijke exemplaren zijn dubbel gehaakt en dus lekker stevig en veilig. Ik vond ze op Color 'n Dream. Je kunt een tutorial van een rondje-in-een-vierkantje vinden bij Jellina (met een rondje extra, maar dat kun je eenvoudig aanpassen).

Op het blog van Color 'n Cream kun je ook een uitgebreide (engelse) beschrijving vinden van deze pannenlappen. Super-oud patroontje, maar met een hip kleurtje van deze tijd zijn dat de leukste!


En deze beschrijving vind je terug in het Nederlands bij Joke van Lindevrouwsweb.
6 opmerkingen:

 1. dank voor het delen wat een heerlijke kleurtjes

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Lekker vrolijk en handig in de keuken..

  Lieve groet,dinah

  BeantwoordenVerwijderen
 3. mooie vrolijke kleurtjes zeg heel erg leuk

  BeantwoordenVerwijderen
 4. wat een vrolijke pannenlappen, die ga ik maken! Dank je voor het delen en groet, Tineke

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Van zulke leuke pannenlappen in de keuken word je toch blij.
  Groetjes,

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Van die bloemetjes pannenlappen heb ik al zeker 30 stuks gemaakt, voor de tombola op het pannenkoekenfestijn van het dagcentrum van mijn broertje. Ze zijn een groot succes :-)

  BeantwoordenVerwijderen

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...