Welkom op dit blog!

Welkom op dit blog! Ik ben Jeanet Jaffari-Schroevers en mijn passie is breien en haken. Voor onze handwerkwinkel kom ik zoveel ideeën en patronen tegen, die kan ik nooit allemaal zelf uitvoeren! Daarom ben ik in 2012 dit blog begonnen - om te laten zien hoe leuk breien en haken is. Vrijwel elke dag komt er een item bij, vaak met patroon of links zodat je direct kunt beginnen. Ik probeer voor elk wat wils te zoeken, moeilijk en makkelijk, voor jong en oud, haken en breien.

Ik verwijs in mijn blog ook naar patronen van particulieren die te koop zijn via verzamelsites zoals Ravelry en Etsy. De patronen zijn soms alleen in het Engels beschikbaar. Deze verkoop ik zelf niet, ik kan ze niet vertalen, ik kan ze ook niet voor anderen bestellen. Ik wil alleen maar tips geven over alles wat mogelijk is op handwerkgebied - breigarens verkoop ik uiteraard wel! Daarvoor kun je altijd langskomen of mailen.

Natuurlijk kun je ons ook altijd bezoeken in onze winkel in Arnemuiden. Wij zijn geopend van dinsdag t/m vrijdag van 9.00 - 17.30 uur en op zaterdag van 9.00 - 16.00 uur.

Woon je niet in de buurt? Een deel van het assortiment kun je vinden in onze webshop. Uiteraard waarderen wij je aankoop zeer!

Veel plezier op dit blog!

**************************************************

Het zal je niet ontgaan zijn dat ik druk bezig ben met de voorbereidingen voor de Knit&Knot in Tilburg. Daarna is het herfstvakantie en dat betekent dat er wat wijzigingen zijn in de openingstijden:


Vrijdag open van 10.00 - 17.00 uur

Zaterdag 13 oktober gesloten

Dinsdag 16 oktober gesloten

Woensdag 17 oktober gesloten

Vanaf donderdag 18 oktober weer open volgens normale openingstijden!

donderdag 19 september 2013

Herfstsjaal in Grannies

Eindeloos veel ideeën kun je vinden met Granny Squares, zo ook deze sjaal van Handwerkjuffie. Zoek je restjesbak op, haal er wat mooie kleuren bij en maak zo'n mooie Herfstsjaal !


Je vindt de Nederlandse beschrijving op het blog van Handwerkjuffie. Struin zeker eens rond op dit blog, want naast haken vind je er ook hele mooie ideeën met stofjes!

3 opmerkingen:

 1. Ja, leuk is die sjaal he? Ik had hem ook al gepind.

  lieve groet,
  Betsy
  Wolatelier DiAn

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Wow Jeanet, die heb je snel gevonden. Dank voor het delen van mijn berichtje!
  Groetjes, stephanie (handwerkjuffie.nl)

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Wunderschön und genau das richtige für das jetzige Wetter.

  Lisa

  BeantwoordenVerwijderen

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...