Welkom op dit blog! Ik ben Jeanet Jaffari-Schroevers en mijn passie is breien en haken. Voor onze handwerkwinkel kom ik zoveel ideeën en patronen tegen, die kan ik nooit allemaal zelf uitvoeren! Daarom ben ik in 2012 dit blog begonnen - om te laten zien hoe leuk breien én haken is. Regelmatig komt er een item bij, vaak met patroon of links zodat je direct kunt beginnen. Ik probeer voor elk wat wils te zoeken, moeilijk en makkelijk, voor jong en oud, haken en breien. Natuurlijk ben je van harte welkom om onze stenen winkel in Arnemuiden te bezoeken. Openingstijden wo-vrij 9.00-17.00, za 9.00-16.00 uur. Let op: op vrijdag ben ik er zelf niet, Ali neemt de honneurs waar!

donderdag 19 september 2013

Herfstsjaal in Grannies

Eindeloos veel ideeën kun je vinden met Granny Squares, zo ook deze sjaal van Handwerkjuffie. Zoek je restjesbak op, haal er wat mooie kleuren bij en maak zo'n mooie Herfstsjaal !


Je vindt de Nederlandse beschrijving op het blog van Handwerkjuffie. Struin zeker eens rond op dit blog, want naast haken vind je er ook hele mooie ideeën met stofjes!

3 opmerkingen:

 1. Ja, leuk is die sjaal he? Ik had hem ook al gepind.

  lieve groet,
  Betsy
  Wolatelier DiAn

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Wow Jeanet, die heb je snel gevonden. Dank voor het delen van mijn berichtje!
  Groetjes, stephanie (handwerkjuffie.nl)

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Wunderschön und genau das richtige für das jetzige Wetter.

  Lisa

  BeantwoordenVerwijderen