Welkom op dit blog!

Welkom op dit blog! Ik ben Jeanet Jaffari-Schroevers en mijn passie is breien en haken. Voor onze handwerkwinkel kom ik zoveel ideeën en patronen tegen, die kan ik nooit allemaal zelf uitvoeren! Daarom ben ik in 2012 dit blog begonnen - om te laten zien hoe leuk breien én haken is. Vrijwel elke dag komt er een item bij, vaak met patroon of links zodat je direct kunt beginnen. Ik probeer voor elk wat wils te zoeken, moeilijk en makkelijk, voor jong en oud, haken en breien.

Ik verwijs in mijn blog ook naar patronen van particulieren die te koop zijn via verzamelsites zoals Ravelry en Etsy. De patronen zijn soms alleen in het Engels beschikbaar. Deze verkoop ik zelf niet, ik kan ze niet vertalen, ik kan ze ook niet voor anderen bestellen. Ik wil alleen maar tips geven over alles wat mogelijk is op handwerkgebied - breigarens verkoop ik uiteraard wel! Daarvoor kun je altijd langskomen of mailen.

Natuurlijk kun je ons ook altijd bezoeken in onze winkel in Arnemuiden. Wij zijn geopend van woensdag t/m vrijdag van 9.00 - 17.00 uur en op zaterdag van 9.00 - 16.00 uur.

Op vrijdag ben ik er zelf niet.

Woon je niet in de buurt? Een deel van het assortiment kun je vinden in onze webshop. Uiteraard waarderen wij je aankoop zeer!

Veel plezier op dit blog!

********************************************
vrijdag 6 september 2013

Workshop van Wieke !

Gisterenavond hadden we onze eerste breiclub van het seizoen. Meer dan 20 dames trotseerden de hitte, en waren druk in de weer met wolletjes, katoentjes, zijde en we kwebbelden en puften er lustig op los. Omdat we elkaar een tijd niet hadden gezien viel er weer van alles te bewonderen.
Wisten wij veel dat de eerste breiclubavond op zo'n beetje de warmste avond van het jaar zou vallen..... :-)

Ondanks de warmte (of dankzij?) zijn we al weer volop bezig met het komende seizoen, en ik ben dan ook heel blij dat op zaterdag 19 oktober Wieke van Keulen weer naar onze winkel komt!
Wie nog eens wil nalezen hoe leuk dat vorig jaar was, kijkt nog even hier!

's Morgens geeft Wieke een workshop Entrelac-breien.

 

Deze breitechniek is gebaseerd op het breien van vierkantjes en driehoekjes zodat het lijkt alsof je breiwerk gevlochten is. De workshop wordt gegeven van 10.00 - 12.00 uur en kost € 15,00 
Voor deze workshop heb je nodig: 4 kleuren garen en bijbehorende breipennen (mag je meenemen of bij ons aanschaffen). Wieke leert je alle ins en outs van deze breitechniek, en je breit eerst een proeflap om alles uit te proberen. Je krijgt aan het eind van de workshop een beschrijving mee van een colsjaal in entrelac (of kunnen daar misschien al aan beginnen).

Voor deze workshop kun je je hier aanmelden, het aantal deelnemers is 6-8. (Ook diegenen die mondeling al hebben toegezegd te willen komen: even aanmelden!!)
Helaas zit de workshop al helemaal vol, maar we plannen een extra datum in januari, wordt vervolgd!


's Middags (vanaf 13.30 uur) houden we weer een gezellig breicafé, waarin we samen haken en breien, elkaars werkstukken kunnen bewonderen en van elkaar kunnen leren. Wieke neemt dan ook haar nieuwe sjaals mee!
Kijk voor meer inspiratie op het blog van Wieke. Hou je meer van haken? Kijk dan zeker op haar blog want Wieke geeft wekelijks inspiratie voor een haakrol, waarbij je elke keer nieuwe technieken en steekjes leert! Klik hier voor de haakrol!


Let op: woon je niet in de buurt of ben je niet in de gelegenheid te komen op 19 okotober? Geen nood! Wieke geeft meer workshops door het hele land bij andere wolwinkels, kijk maar eens in haar agenda voor een workshop in jouw buurt!

6 opmerkingen:

 1. Hoi Jeanet,
  zo leuk dat Wieke weer komt, dus wil ik me graag aanmelden. Alleen werkt de "hier" link niet bij mij. Kan het zo ook :-)?
  Groetjes, Nelleke

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Wat jammer dat het zo ver weg is, lijkt mij zo leuk. Veel plezier die ochtend.
  Groetjes Saskia

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Heb me aangemeld via de mail, ik hoop dat er nog plaats is. Het lijkt me hartstikke leuk!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Hoi,

  kan ik aub ook een berichtje krijgen bij de volgende cursus entrelac breien?

  BeantwoordenVerwijderen

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...