Welkom op dit blog!

Welkom op dit blog! Ik ben Jeanet Jaffari-Schroevers en mijn passie is breien en haken. Voor onze handwerkwinkel kom ik zoveel ideeën en patronen tegen, die kan ik nooit allemaal zelf uitvoeren! Daarom ben ik in 2012 dit blog begonnen - om te laten zien hoe leuk breien en haken is. Vrijwel elke dag komt er een item bij, vaak met patroon of links zodat je direct kunt beginnen. Ik probeer voor elk wat wils te zoeken, moeilijk en makkelijk, voor jong en oud, haken en breien.

Ik verwijs in mijn blog ook naar patronen van particulieren die te koop zijn via verzamelsites zoals Ravelry en Etsy. De patronen zijn soms alleen in het Engels beschikbaar. Deze verkoop ik zelf niet, ik kan ze niet vertalen, ik kan ze ook niet voor anderen bestellen. Ik wil alleen maar tips geven over alles wat mogelijk is op handwerkgebied - breigarens verkoop ik uiteraard wel! Daarvoor kun je altijd langskomen of mailen.

Natuurlijk kun je ons ook altijd bezoeken in onze winkel in Arnemuiden. Wij zijn geopend van dinsdag t/m vrijdag van 9.00 - 17.30 uur en op zaterdag van 9.00 - 16.00 uur.

Veel plezier op dit blog!

**************************************************


maandag 30 september 2013

Beestenboel

Het vorige berichtje maakte nogal wat los (op Facebook). Eeeeh, ik heb geen hondje, en ik heb ook geen mening over of je een truitje aan moet doen of niet. Ik wou maar laten zien: het bestáát! :-)

Deze week is het dierendag, dus we blijven maar even in de beestenboel.


Vers van de Pers: Bij Charami (superleuk blog!) vind je de gratis Nederlandse vertaling van het patroon voor deze vrolijke tweeling Knabbel en Babbel. Het origineel vind je bij Irka of op Ravelry. Het patroon is zeer uitgebreid, ook met naai-instructies voor de verschillende onderdelen.

4 opmerkingen:

 1. Dank je voor de tip! Ik heb daar al meerdere vertalingen vandaan, erg prettig :-) Ik snap het in het Engels ook prima, maar in het Nederlands is nog nét even fijner ;-)

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Oh, wat leuk, die Knabbel en Babbel en ook nog een nederlandse vertaling. Altijd fijn :)

  lieve groet,
  Betsy

  BeantwoordenVerwijderen
 3. oh dank je wel voor de tip, die zijn wel érg leuk!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Wat zijn ze leuk! Ik wilde muizen gaan maken, maar deze zijn ook wel heel erg leuk...dus wie weet

  BeantwoordenVerwijderen

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...