Welkom op dit blog!

Welkom op dit blog! Ik ben Jeanet Jaffari-Schroevers en mijn passie is breien en haken. Voor onze handwerkwinkel kom ik zoveel ideeën en patronen tegen, die kan ik nooit allemaal zelf uitvoeren! Daarom ben ik in 2012 dit blog begonnen - om te laten zien hoe leuk breien en haken is. Vrijwel elke dag komt er een item bij, vaak met patroon of links zodat je direct kunt beginnen. Ik probeer voor elk wat wils te zoeken, moeilijk en makkelijk, voor jong en oud, haken en breien.

Ik verwijs in mijn blog ook naar patronen van particulieren die te koop zijn via verzamelsites zoals Ravelry en Etsy. De patronen zijn soms alleen in het Engels beschikbaar. Deze verkoop ik zelf niet, ik kan ze niet vertalen, ik kan ze ook niet voor anderen bestellen. Ik wil alleen maar tips geven over alles wat mogelijk is op handwerkgebied - breigarens verkoop ik uiteraard wel! Daarvoor kun je altijd langskomen of mailen.

Natuurlijk kun je ons ook altijd bezoeken in onze winkel in Arnemuiden. Wij zijn geopend van dinsdag t/m vrijdag van 9.00 - 17.30 uur en op zaterdag van 9.00 - 16.00 uur.

Veel plezier op dit blog!

**************************************************


zaterdag 7 september 2013

Friendship


Fijn weekend!

Freebie of a Pot Of Tea Lovely

11 opmerkingen:

 1. Dit is mooi! Misschien moet ik maar eens tussen mijn borduurzijde snuffelen.

  Fijn weekend!
  Groetjes Thea

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Wat een schattig borduurpatroontje Jeanet, dank je wel, en voor jou ook een heel fijn weekend, ik heb weer genoten van je mooie blog.

  Liefs Jann

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Wat een mooi en lief motiefje!

  Groetjes,
  Jeanine

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Ja, dit is een heel mooie! Ik heb hem al gepind :)

  lieve groet,
  Betsy
  Wolatelier DiAn

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Wat een mooie en wat een toepasselijke, ik heb hem al naar mijn vriendin gemaild ;-)

  Groetjes weer
  Marjan

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Oh zo'n mooi patroontje, helemaal gratis! Je bent een echte schat Jeanet! Ik ga hem zeker uitprinten want ik doe veel en graag kruissteek! Dankjewel!
  Grtjes, rita.

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Deze reactie is verwijderd door de auteur.

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Superleuk patroontje. Ik wil em graag borduren als vriendschapsgeschenk. Zijn er ook kleurnrs beschikbaar voor dmc garen?

  BeantwoordenVerwijderen
 9. We zijn een half jaar verder en het borduurwerk is klaar (staat op mijn blog). Het was heel leuk om te maken en ik heb mijn vriendin er erg blij mee kunnen maken. Nogmaals dank voor het delen Jeanet!
  Groetjes weer

  BeantwoordenVerwijderen

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...