Welkom op dit blog!

Welkom op dit blog! Ik ben Jeanet Jaffari-Schroevers en mijn passie is breien en haken. Voor onze handwerkwinkel kom ik zoveel ideeën en patronen tegen, die kan ik nooit allemaal zelf uitvoeren! Daarom ben ik in 2012 dit blog begonnen - om te laten zien hoe leuk breien én haken is. Vrijwel elke dag komt er een item bij, vaak met patroon of links zodat je direct kunt beginnen. Ik probeer voor elk wat wils te zoeken, moeilijk en makkelijk, voor jong en oud, haken en breien.

Ik verwijs in mijn blog ook naar patronen van particulieren die te koop zijn via verzamelsites zoals Ravelry en Etsy. De patronen zijn soms alleen in het Engels beschikbaar. Deze verkoop ik zelf niet, ik kan ze niet vertalen, ik kan ze ook niet voor anderen bestellen. Ik wil alleen maar tips geven over alles wat mogelijk is op handwerkgebied - breigarens verkoop ik uiteraard wel! Daarvoor kun je altijd langskomen of mailen.

Natuurlijk kun je ons ook altijd bezoeken in onze winkel in Arnemuiden. Wij zijn geopend van dinsdag t/m vrijdag van 9.00 - 17.00 uur en op zaterdag van 9.00 - 16.00 uur.

Woon je niet in de buurt? Een deel van het assortiment kun je vinden in onze webshop. Uiteraard waarderen wij je aankoop zeer!

Veel plezier op dit blog!

********************************************maandag 16 september 2013

En weer eentje...

Af en toe krijg ik wel eens een mailtje met een "vraag over die kol op mijn blog", tja - dat wordt dus even een paar keer heen en weer mailen, want met (nu) 55 keer een item over een kol weet ik ook niet meer altijd welke wordt bedoeld. Wil je ze nog eens bekijken? Hier vind je alle kollen terug!

En nu weer eentje! Met 13 graden kan het wel weer eens :-)
Vorige jaar al een grote hit, maar nu weer in nieuwe kleuren - De Bravo Big Colour. Het patroontje van deze kol staat aan de binnenkant van het etiket.


Voor dit model heb je aan 1 bol genoeg (7,95), maar je kunt ook een dubbele kol maken, door dit patroontje te nemen.


Ook leverbaar in wat minder heftige kleurtjes en effen (5,95) - 100 % acryl. En als je net begint te breien is gewoon ribbelsteek (20 steken op naalden 20) ook een geweldig leuk effect! Voor jongen meiden een prima start en een leuk resuktaat.


5 opmerkingen:

 1. Wauw... Deze is echt mooi!
  Hoe maak je die???
  Groetjes
  Greet

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Geweldig, wat een kleuren! Ja, je hebt super veel inspiratie op je blog staan! Ik had ze kort geleden al eens doorgekeken, die 55 suggesties van het label "col"! En uiteindelijk toch iets anders gebreid :-)
  Groetjes,
  Akkelien

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Ja, deze is ook weer prachtig! Ik hou wel van kleur!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Hoi,
  Jouw ideeën zijn zo leuk! Heb je ook zo'n link naar al je stola's
  Die zijn namelijk ook zoooooo leuk!
  groetjes
  mariet

  BeantwoordenVerwijderen

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...