Welkom op dit blog!

Welkom op dit blog! Ik ben Jeanet Jaffari-Schroevers en mijn passie is breien en haken. Voor onze handwerkwinkel kom ik zoveel ideeën en patronen tegen, die kan ik nooit allemaal zelf uitvoeren! Daarom ben ik in 2012 dit blog begonnen - om te laten zien hoe leuk breien en haken is. Vrijwel elke dag komt er een item bij, vaak met patroon of links zodat je direct kunt beginnen. Ik probeer voor elk wat wils te zoeken, moeilijk en makkelijk, voor jong en oud, haken en breien.

Ik verwijs in mijn blog ook naar patronen van particulieren die te koop zijn via verzamelsites zoals Ravelry en Etsy. De patronen zijn soms alleen in het Engels beschikbaar. Deze verkoop ik zelf niet, ik kan ze niet vertalen, ik kan ze ook niet voor anderen bestellen. Ik wil alleen maar tips geven over alles wat mogelijk is op handwerkgebied - breigarens verkoop ik uiteraard wel! Daarvoor kun je altijd langskomen of mailen.

Natuurlijk kun je ons ook altijd bezoeken in onze winkel in Arnemuiden. Wij zijn geopend van dinsdag t/m vrijdag van 9.00 - 17.30 uur en op zaterdag van 9.00 - 16.00 uur.

Veel plezier op dit blog!

**************************************************


donderdag 5 september 2013

Half Moon Shawl

Vandaag heb je 'm beslist niet nodig, maar voor die keren dat het wél afkoelt is dit een handige sjaal of omslagdoek: de Half Moon Shawl van Sascha:


Dit exemplaar hangt in onze winkel en is gemaakt van Catania. De sjaal wordt gehaakt op naald 6, zodat hij heel soepel valt en niet te zwaar wordt. Je kunt 'm zo groot maken als je zelf wilt. 

Op Ravelry vind je nog meer voorbeelden van deze sjaal, ook van andere materialen, zoals deze van Corinne. Gemaakt van acrylgaren in leuke kleuren!Het grote nadeel van deze paspoppen is dat ze geen schouders en armen hebben, en wij wel (gelukkig!!). Dus een omslagdoek ziet er toch anders uit dan hierboven, want mijn stevige armen hebben toch echt wel een plekje nodig....

Je kunt dit patroon kopen via Ravelry of Etsy, maar ook bij ons in de winkel.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...