Welkom op dit blog! Ik ben Jeanet Jaffari-Schroevers en mijn passie is breien en haken. Voor onze handwerkwinkel kom ik zoveel ideeën en patronen tegen, die kan ik nooit allemaal zelf uitvoeren! Daarom ben ik in 2012 dit blog begonnen - om te laten zien hoe leuk breien én haken is. Regelmatig komt er een item bij, vaak met patroon of links zodat je direct kunt beginnen. Ik probeer voor elk wat wils te zoeken, moeilijk en makkelijk, voor jong en oud, haken en breien. Natuurlijk ben je van harte welkom om onze stenen winkel in Arnemuiden te bezoeken. Openingstijden wo-vrij 9.00-17.00, za 9.00-16.00 uur. Let op: op vrijdag ben ik er zelf niet, Ali neemt de honneurs waar!

zaterdag 21 september 2013

Krans

Zin in een leuke krans? Maak het niet te ingewikkeld! Zoek eens wat leuke bandjes, kantjes, restjes garen, lapjes en en wikkelen maar. Toch ingewikkeld dus :-)


Dit is natuurlijk ook erg leuk om met kinderen te toen! Altijd succes. Stro-kransen kun je al voor een klein bedrag kopen bij tuincentra. 


Ribbon Wreath | ribbon wreath by Ladybumblebee

En héél veel inspiratie vind je op deze Etsy-shop waar je de kransen ook kunt kopen.

Yarn Wreath Felt Holiday Door Decoration - Halloween Moon and Bat 12in

Yarn Wreath Felt Handmade Door Decoration - Falling Hearts 12in

En alles wat ik al eerder schreef (meer dan 20 keer...) over verschillende kransen vind je hier!


5 opmerkingen:

  1. Super leuk idee dat van die verschillende kantjes

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Leuke ideetjes, vooral die met de lintjes. Groetjes Gré

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Strokransen zijn super goedkoop bij Action. Zelf zou ik voor zo'n krans toch liever styropor gebruiken of je kijkt even op Pinterest voor alternatieven :-)))

    BeantwoordenVerwijderen