Welkom op dit blog!

Welkom op dit blog! Ik ben Jeanet Jaffari-Schroevers en mijn passie is breien en haken. Voor onze handwerkwinkel kom ik zoveel ideeën en patronen tegen, die kan ik nooit allemaal zelf uitvoeren! Daarom ben ik in 2012 dit blog begonnen - om te laten zien hoe leuk breien en haken is. Vrijwel elke dag komt er een item bij, vaak met patroon of links zodat je direct kunt beginnen. Ik probeer voor elk wat wils te zoeken, moeilijk en makkelijk, voor jong en oud, haken en breien.

Ik verwijs in mijn blog ook naar patronen van particulieren die te koop zijn via verzamelsites zoals Ravelry en Etsy. De patronen zijn soms alleen in het Engels beschikbaar. Deze verkoop ik zelf niet, ik kan ze niet vertalen, ik kan ze ook niet voor anderen bestellen. Ik wil alleen maar tips geven over alles wat mogelijk is op handwerkgebied - breigarens verkoop ik uiteraard wel! Daarvoor kun je altijd langskomen of mailen.

Natuurlijk kun je ons ook altijd bezoeken in onze winkel in Arnemuiden. Wij zijn geopend van dinsdag t/m vrijdag van 9.00 - 17.00 uur en op zaterdag van 9.00 - 16.00 uur.

Woon je niet in de buurt? Een deel van het assortiment kun je vinden in onze webshop. Uiteraard waarderen wij je aankoop zeer!

Veel plezier op dit blog!

********************************************zaterdag 21 september 2013

Krans

Zin in een leuke krans? Maak het niet te ingewikkeld! Zoek eens wat leuke bandjes, kantjes, restjes garen, lapjes en en wikkelen maar. Toch ingewikkeld dus :-)


Dit is natuurlijk ook erg leuk om met kinderen te toen! Altijd succes. Stro-kransen kun je al voor een klein bedrag kopen bij tuincentra. 


Ribbon Wreath | ribbon wreath by Ladybumblebee

En héél veel inspiratie vind je op deze Etsy-shop waar je de kransen ook kunt kopen.

Yarn Wreath Felt Holiday Door Decoration - Halloween Moon and Bat 12in

Yarn Wreath Felt Handmade Door Decoration - Falling Hearts 12in

En alles wat ik al eerder schreef (meer dan 20 keer...) over verschillende kransen vind je hier!


5 opmerkingen:

  1. Super leuk idee dat van die verschillende kantjes

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Leuke ideetjes, vooral die met de lintjes. Groetjes Gré

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Strokransen zijn super goedkoop bij Action. Zelf zou ik voor zo'n krans toch liever styropor gebruiken of je kijkt even op Pinterest voor alternatieven :-)))

    BeantwoordenVerwijderen

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...