Welkom op dit blog! Ik ben Jeanet Jaffari-Schroevers en mijn passie is breien en haken. Voor onze handwerkwinkel kom ik zoveel ideeën en patronen tegen, die kan ik nooit allemaal zelf uitvoeren! Daarom ben ik in 2012 dit blog begonnen - om te laten zien hoe leuk breien én haken is. Regelmatig komt er een item bij, vaak met patroon of links zodat je direct kunt beginnen. Ik probeer voor elk wat wils te zoeken, moeilijk en makkelijk, voor jong en oud, haken en breien. Natuurlijk ben je van harte welkom om onze stenen winkel in Arnemuiden te bezoeken. Openingstijden wo-vrij 9.00-17.00, za 9.00-16.00 uur. Let op: op vrijdag ben ik er zelf niet, Ali neemt de honneurs waar!

vrijdag 13 september 2013

Trapjes-sjaal

Vandaag liep het allemaal weer ietsjes anders dan gepland - je kent dat wel...
Hoewel we maar langzaam op gang kwamen (het weer is wat minder stimulerend!) eindigden we de dag in Turbo-tempo. Wat was het druk vanmiddag! En toen eindelijk de langverwachte doos met sokkenwol werd gebracht ging er een gejuich op! (De chauffeur keek ietwat beduusd, volgens mij werd hij niet overal zo ontvangen...). Het gejuich sloeg alras over in een lichte paniek, want naast heel veel kleurtjes sokkenwol.......ontbrak de witte! NEE....!!!!! :-(

Dus voor de mensen die wachten op de Zeeuwse Sokken en Mutsen, heel even geduld nog - we werken aan een snelle oplossing!

Maar er is ook iets leuks te melden: graag laat ik aan jullie het nieuwste ontwerp van Sascha zien:Deze leuke sjaal kreeg de toepasselijke naam Stairs Shawl - vrij vertaald: trapjessjaal. Hij is gemaakt van 1 bol van de kleurige Invicta Color (€ 8,95) en gehaakt op naalden 6. (en als je er een ruime omslagdoek van wilt maken is het patroon eenvoudig te vergroten en neem je 2 bollen).


Je kunt het pakketje voor deze sjaal bij ons bestellen voor € 14,95 (dit is 1 bol invicta, patroon, inclusief verzenden!) naar België is het pakketje € 16,45. Er zijn prachtige kleuren van dit garen beschikbaar, de kleur dit hier gebruikt is is 960.(iets donkerder in werkelijkheid!)(en nog een paar kleuren in de winkel!)

Wil je bestellen, dan mail je hier, en wil je alleen het patroon bestellen dan kun je terecht op de webwinkel van Sascha op Etsy. Het patroon is in het Nederlands.
3 opmerkingen:

 1. Leuke sjaal van Sascha ! Denk wel dat hij een slagje groter nog iets behaaglijker gaat zijn... Lekker met dit herfstweer !

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Hoi ik ben begonnen met de trapjes sjaal. Als ik de sjaal groter wil maken , moet ik dan met meer steken beginnen? Of langer doorwerken dan dat aangegeven staat.
  Groet Angele

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Langer doorgaan.... je ziet het vanzelf!
   Groeten,
   Jeanet

   Verwijderen