Welkom op dit blog!

Welkom op dit blog! Ik ben Jeanet Jaffari-Schroevers en mijn passie is breien en haken. Voor onze handwerkwinkel kom ik zoveel ideeën en patronen tegen, die kan ik nooit allemaal zelf uitvoeren! Daarom ben ik in 2012 dit blog begonnen - om te laten zien hoe leuk breien én haken is. Vrijwel elke dag komt er een item bij, vaak met patroon of links zodat je direct kunt beginnen. Ik probeer voor elk wat wils te zoeken, moeilijk en makkelijk, voor jong en oud, haken en breien.

Ik verwijs in mijn blog ook naar patronen van particulieren die te koop zijn via verzamelsites zoals Ravelry en Etsy. De patronen zijn soms alleen in het Engels beschikbaar. Deze verkoop ik zelf niet, ik kan ze niet vertalen, ik kan ze ook niet voor anderen bestellen. Ik wil alleen maar tips geven over alles wat mogelijk is op handwerkgebied - breigarens verkoop ik uiteraard wel! Daarvoor kun je altijd langskomen of mailen.

Natuurlijk kun je ons ook altijd bezoeken in onze winkel in Arnemuiden. Wij zijn geopend van woensdag t/m vrijdag van 9.00 - 17.00 uur en op zaterdag van 9.00 - 16.00 uur.

Op vrijdag ben ik er zelf niet.

Woon je niet in de buurt? Een deel van het assortiment kun je vinden in onze webshop. Uiteraard waarderen wij je aankoop zeer!

Veel plezier op dit blog!

********************************************
vrijdag 27 september 2013

Mooi!

Soms krijg ik de vraag hoe ik het voor elkaar krijg om dit blog vol te krijgen. Helemaal geen moeite mee! Het internet staat bol van de prachtige ideeën. Het is moeilijk om te kiezen...

Deze sjaal is een plaatje, vooral ook door de gekleurde sokkenwol waarmee hij is gehaakt (yep, wéér die Invicta Color !! - maar andere kan natuurlijk ook prima)


Gevonden op Ravelry, gemaakt door Anita. Het patroon komt hier vandaan. De beschrijving is in het Engels, maar als je doorscrollt naar beneden zie je een haakschema, zodat je toch aan de slag kunt. Het is geen moeilijk patroon en dus ook geschikt voor welk garen dan ook. Het is eenvoudig breder of smaller te maken. Haak met een vrij grote haaknaald, dan valt de sjaal soepel!
7 opmerkingen:

 1. Wat een prachtige sjaal, die invicta color is toch supermooie wol!
  Op de paddestoeltjes ben ik verliefd! Zo mooi, vooral de bovenste, geweldig leuk!
  Grtjes, rita.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Ja, die is zeker heel mooi, bedankt voor het delen, kon ik hem mooi pinnen :-)

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Mooi hoor! Ik houd van die kleurtjes

  Gr. Mirjam

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Prachtig! Ik ben eindelijk met de herfstshawl begonnen, maar het valt me op dat de invicta color wel af en toe dunnere stukjes ertussen heeft. Klopt dat, of ligt dat aan mij? Maar goed, waarschijnlijk zie je er straks niets meer van als hij af is. De kleuren zijn prachtig.

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Zo mooi maar ik ben bang dat dit een te moeilijk patroon voor me is. Blijft dus bij kwijlen.

  BeantwoordenVerwijderen

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...