Welkom op dit blog!

Welkom op dit blog! Ik ben Jeanet Jaffari-Schroevers en mijn passie is breien en haken. Voor onze handwerkwinkel kom ik zoveel ideeën en patronen tegen, die kan ik nooit allemaal zelf uitvoeren! Daarom ben ik in 2012 dit blog begonnen - om te laten zien hoe leuk breien en haken is. Vrijwel elke dag komt er een item bij, vaak met patroon of links zodat je direct kunt beginnen. Ik probeer voor elk wat wils te zoeken, moeilijk en makkelijk, voor jong en oud, haken en breien.

Ik verwijs in mijn blog ook naar patronen van particulieren die te koop zijn via verzamelsites zoals Ravelry en Etsy. De patronen zijn soms alleen in het Engels beschikbaar. Deze verkoop ik zelf niet, ik kan ze niet vertalen, ik kan ze ook niet voor anderen bestellen. Ik wil alleen maar tips geven over alles wat mogelijk is op handwerkgebied - breigarens verkoop ik uiteraard wel! Daarvoor kun je altijd langskomen of mailen.

Natuurlijk kun je ons ook altijd bezoeken in onze winkel in Arnemuiden. Wij zijn geopend van dinsdag t/m vrijdag van 9.00 - 17.30 uur en op zaterdag van 9.00 - 16.00 uur.

Woon je niet in de buurt? Een deel van het assortiment kun je vinden in onze webshop. Uiteraard waarderen wij je aankoop zeer!

Veel plezier op dit blog!

**************************************************

Het zal je niet ontgaan zijn dat ik druk bezig ben met de voorbereidingen voor de Knit&Knot in Tilburg. Daarna is het herfstvakantie en dat betekent dat er wat wijzigingen zijn in de openingstijden:


Vrijdag open van 10.00 - 17.00 uur

Zaterdag 13 oktober gesloten

Dinsdag 16 oktober gesloten

Woensdag 17 oktober gesloten

Vanaf donderdag 18 oktober weer open volgens normale openingstijden!

woensdag 11 september 2013

Vrolijke cirkels

Woehaaaa! dit is wel de "andere" zomer, zeg! Het lijkt wel herfst! Vanmorgen is de verwarming aangesprongen omdat het zo was afgekoeld en het valt hier met bakken uit de hemel. Vorige week dreven we nog uit onze kleren van de warmte..... manlief blijft het Nederlandse klimaat na ruim 20 jaar nog steeds onbegrijpelijk vinden en wordt er niet vrolijker van :-)

Wél vrolijk wordt je van deze schitterende deken vol met kleurige cirkels:


Mijn tante haakte deze deken voor haar kleindochter.Dit patroon is gebaseerd op de deken van Just-Do, maar nu zijn de rondjes in effen, felle kleuren gehaakt in plaats van de verlopende kleurtjes.Ik vind deze versie minstens zo mooi!


In deze blogpost kun je de links terugvinden naar de tutorials van de verschillende rondjes.Of vind ik deze nog mooier???


8 opmerkingen:

 1. Daar word ik helemaal blij en vrolijk van! Wat ziet dat er leuk uit.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Wauw, wat is dat een leuke deken. Als ik mijn grannystripes af heb, wordt dit mijn tweede projekt denk ik.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. An dieser Decke kann ich mich nicht satt sehen, die ist so schön.

  Lisa

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Ja, hard sparen voor goed katoen. Kado voor het meisje in huis. Juist met effen rondjes vind ik hem erg leuk.

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Je tante heeft hard gewerkt om deze prachtige deken te maken, maar het resultaat is supermooi!
  Grtjes, rita.

  BeantwoordenVerwijderen

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...