Welkom op dit blog!

Welkom op dit blog! Ik ben Jeanet Jaffari-Schroevers en mijn passie is breien en haken. Voor onze handwerkwinkel kom ik zoveel ideeën en patronen tegen, die kan ik nooit allemaal zelf uitvoeren! Daarom ben ik in 2012 dit blog begonnen - om te laten zien hoe leuk breien en haken is. Vrijwel elke dag komt er een item bij, vaak met patroon of links zodat je direct kunt beginnen. Ik probeer voor elk wat wils te zoeken, moeilijk en makkelijk, voor jong en oud, haken en breien.

Ik verwijs in mijn blog ook naar patronen van particulieren die te koop zijn via verzamelsites zoals Ravelry en Etsy. De patronen zijn soms alleen in het Engels beschikbaar. Deze verkoop ik zelf niet, ik kan ze niet vertalen, ik kan ze ook niet voor anderen bestellen. Ik wil alleen maar tips geven over alles wat mogelijk is op handwerkgebied - breigarens verkoop ik uiteraard wel! Daarvoor kun je altijd langskomen of mailen.

Natuurlijk kun je ons ook altijd bezoeken in onze winkel in Arnemuiden. Wij zijn geopend van dinsdag t/m vrijdag van 9.00 - 17.30 uur en op zaterdag van 9.00 - 16.00 uur.

Woon je niet in de buurt? Een deel van het assortiment kun je vinden in onze webshop. Uiteraard waarderen wij je aankoop zeer!

Veel plezier op dit blog!

**************************************************

Het zal je niet ontgaan zijn dat ik druk bezig ben met de voorbereidingen voor de Knit&Knot in Tilburg. Daarna is het herfstvakantie en dat betekent dat er wat wijzigingen zijn in de openingstijden:


Vrijdag open van 10.00 - 17.00 uur

Zaterdag 13 oktober gesloten

Dinsdag 16 oktober gesloten

Woensdag 17 oktober gesloten

Vanaf donderdag 18 oktober weer open volgens normale openingstijden!

dinsdag 3 september 2013

Boeket

Vandaag weer in de turbo-stand - maar het ging prima, alles onder controle! (En dan ben ik een stuk vrolijker - kijken hoe lang het duurt.....)

Vanmiddag kwam - eindelijk - een grote doos binnen met de sokkenwolletjes! Dus voor alle wachtenden op de Zeeuwse sokken: morgen gaat alles op de post!


In die doos zit ook nog iets anders........ iets zooooo moois! Maar daar over vanavond meer!


En omdat ik nu heel hard aan de slag moet om een fatsoenlijke maaltijd op tafel te zetten een heel klein, maar o-zo-leuk ideetje voor al die slingerende bollen wol:

yarnandteaisallineed:

jarislove:

Perfect.

Oh! Yes!
Because I love flowers, but I dislike buying them or having them bought for me. Because they will just die or the cats will eat them.
But this! This would be AMAZING.
THIS is the kind of bouquet for me! ^_^

Is dit boeket niet geweldig? Doe je een fervent breister of haakster vast een groot plezier mee. Ik vond het hier. Tot vanavond!

4 opmerkingen:

  1. Ha, doe mij zo'n boeket. Dan krijg ik ook geen last van hooikoorts. Ben benieuwd naar je 'zo mooi'.

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Staat vast heel vrolijk op de tafel.

    Lieve groet,dinah

    BeantwoordenVerwijderen

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...