Welkom op dit blog!

Welkom op dit blog! Ik ben Jeanet Jaffari-Schroevers en mijn passie is breien en haken. Voor onze handwerkwinkel kom ik zoveel ideeën en patronen tegen, die kan ik nooit allemaal zelf uitvoeren! Daarom ben ik in 2012 dit blog begonnen - om te laten zien hoe leuk breien én haken is. Vrijwel elke dag komt er een item bij, vaak met patroon of links zodat je direct kunt beginnen. Ik probeer voor elk wat wils te zoeken, moeilijk en makkelijk, voor jong en oud, haken en breien.

Ik verwijs in mijn blog ook naar patronen van particulieren die te koop zijn via verzamelsites zoals Ravelry en Etsy. De patronen zijn soms alleen in het Engels beschikbaar. Deze verkoop ik zelf niet, ik kan ze niet vertalen, ik kan ze ook niet voor anderen bestellen. Ik wil alleen maar tips geven over alles wat mogelijk is op handwerkgebied - breigarens verkoop ik uiteraard wel! Daarvoor kun je altijd langskomen of mailen.

Natuurlijk kun je ons ook altijd bezoeken in onze winkel in Arnemuiden. Wij zijn geopend van woensdag en donderdag van 9.00 - 17.00 uur en op zaterdag van 9.00 - 16.00 uur, op afspraak!

(Op vrijdag ben ik er zelf niet.)

Woon je niet in de buurt? Een deel van het assortiment kun je vinden in onze webshop. Uiteraard waarderen wij je aankoop zeer!

Veel plezier op dit blog!

********************************************

LET OP: De winkel is vanaf 3 maart open op afspraak! Je kunt ons altijd bereiken via info@blij-dat-ik-brei.nl of telefonisch op de normale winkeltijden. Uiteraard kun je altijd terecht in onze webshop.

maandag 2 september 2013

Handgeverfd

Van alle soorten garens zijn handgeverfde het unieks. Elke streng is weer anders en je kunt er prachtige dingen van maken! We hebben een leuke stapel in de winkel, kijk maar:1 streng is 100 gram (420 meter) en het is geschikt voor een paar sokken (75% wol, 25 % polyamide) maar ook voor sjaals. Voor een kleine omslagdoek zoals de hitchhiker is het genoeg, maar je kunt ook prachtig 2 strengen breien in verschillende kleuren-streepjes!

Kleurrijke ribbelsjaal

Patroon van de omslagdoek vind je hier.


 En een ponchette kun je ook maken van 1 streng.!
De voorraad is beperkt èn uniek!3 opmerkingen:

 1. oooh wat gaaf, wat zou ik deze wolletjes eens graag voelen.......

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Heeeeeeeeel mooi, heb je net een mailtje gestuurd over deze wol. Ik word hebberig :)

  BeantwoordenVerwijderen
 3. zeer mooi ?wat is de prijs van 1 kluwe
  groetjes Ingrid

  BeantwoordenVerwijderen

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...