Welkom op dit blog! Ik ben Jeanet Jaffari-Schroevers en mijn passie is breien en haken. Voor onze handwerkwinkel kom ik zoveel ideeën en patronen tegen, die kan ik nooit allemaal zelf uitvoeren! Daarom ben ik in 2012 dit blog begonnen - om te laten zien hoe leuk breien én haken is. Regelmatig komt er een item bij, vaak met patroon of links zodat je direct kunt beginnen. Ik probeer voor elk wat wils te zoeken, moeilijk en makkelijk, voor jong en oud, haken en breien. Natuurlijk ben je van harte welkom om onze stenen winkel in Arnemuiden te bezoeken. Openingstijden wo-vrij 9.00-17.00, za 9.00-16.00 uur. Let op: op vrijdag ben ik er zelf niet, Ali neemt de honneurs waar!

maandag 2 september 2013

Vlindertjes

Als je een cadeautje krijgt is soms de manier van inpakken net zo mooi als de inhoud! Met een klein gehaakt vlindertje van restjes katoen maak je je geschenk nóg mooier!


four crochet butterflies http://blog.mariesmaking.com/2011/05/crochet-butterfly-pattern.html

Ik vond deze leuke vlindertjes bij Planet Penny, in haar blog verwijst ze naar dit patroon. Dit is Engels, maar met veel foto's. Van de vlindertjes zijn ook Nederlandse patronen, kijk maar hier.

3 opmerkingen: