Welkom op dit blog!

Welkom op dit blog! Ik ben Jeanet Jaffari-Schroevers en mijn passie is breien en haken. Voor onze handwerkwinkel kom ik zoveel ideeën en patronen tegen, die kan ik nooit allemaal zelf uitvoeren! Daarom ben ik in 2012 dit blog begonnen - om te laten zien hoe leuk breien en haken is. Vrijwel elke dag komt er een item bij, vaak met patroon of links zodat je direct kunt beginnen. Ik probeer voor elk wat wils te zoeken, moeilijk en makkelijk, voor jong en oud, haken en breien.

Ik verwijs in mijn blog ook naar patronen van particulieren die te koop zijn via verzamelsites zoals Ravelry en Etsy. De patronen zijn soms alleen in het Engels beschikbaar. Deze verkoop ik zelf niet, ik kan ze niet vertalen, ik kan ze ook niet voor anderen bestellen. Ik wil alleen maar tips geven over alles wat mogelijk is op handwerkgebied - breigarens verkoop ik uiteraard wel! Daarvoor kun je altijd langskomen of mailen.

Natuurlijk kun je ons ook altijd bezoeken in onze winkel in Arnemuiden. Wij zijn geopend van dinsdag t/m vrijdag van 9.00 - 17.30 uur en op zaterdag van 9.00 - 16.00 uur.

Veel plezier op dit blog!

**************************************************


maandag 30 september 2013

Hondjes

Gisteren zagen we op het strand veel honden heerlijk rennen op het strand. Een paar kleinere exemplaren hadden een truitje of een jasje aan. Wil je ook eens een truitje breien voor een kleine vriend? Bij Doggy Fashion kun je losse breipatronen kopen!

Breipatroon Kabeltrui

Breipatroon Stoere Ierse trui


3 opmerkingen:

  1. Heel erg bedankt voor de link, was er naar op zoek!

    Marijke

    BeantwoordenVerwijderen
  2. hahahaha, ik heb hetzlefde hondje als de bovenste foto en ook al is het een hele stoere hond het staat heel schattig z'n trui.. Wessel heeft een regenjasje ook zo leuk!!!!

    BeantwoordenVerwijderen

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...