woensdag 18 september 2013

Warme Mutsen

Vorige week schreef ik er al eens over: Het boekje "Mutsi". In het boekje staan veel gebreide en een paar gehaakte mutsen van verschillende materialen, naalddiktes en voor elk wat wils. Er is weer een hele stapel binnen.

Nu zijn ook de pluizige pompons gearriveerd die in het boekje worden gebruikt. Grappig op je muts, of aan je das.


Hier liggen de grote pluizebolen op de bollen Maxima Plus waar de muts van is gebreid (1 bol is genoeg voor een muts). Je kunt een heel pakketje bestellen van wol, pluizebol en boek (inclusief verzenden) voor € 21,85
Mail dan de kleur van je keuze. Helaas geldt dit niet voor verzenden naar België, de post-tarieven zijn helaas een stuk hoger, kijk hier


Mocht je een deze dagen een pakketje van mij ontvangen, dan kán het zijn dat het er zo uitziet! Ons postkantoor moet blijkbaar postzegels kwijt en daar zitten prachtige exemplaren tussen (ik denk dat de guldencent-postzegels voor een bepaalde tijd opgemaakt moeten worden)
Zo'n mooie van 5 cent............


9 opmerkingen:

 1. idd....zo zag de mijne er gisteren ook uit ;-)

  gr carla

  BeantwoordenVerwijderen
 2. haha, extra reden voor iedereen om vooral een pakketje bij jou te gaan bestellen!
  Die mutsen zien er geweldig uit.

  lieve groet,
  Betsy
  Wolatelier DiAn

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Wat een leuke combi, die pluizige pompoms met die wol! Enige mutsen!

  Bij http://mijneigenplekkie.blogspot.nl/ staat vandaag een logje over kunstprojecten met pompoms. Heel mooi!
  Groetjes, Nelleke

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Geweldig! Wat een leuke mutsen en die pluizebollen maken het helemaal af. Weer een artikel dat goed verkoopt denk ik. Het is nog niet echt mutsen weer, maar voor je het weet is het zo ver....
  Groet, Willemien.

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Ik hoorde dat je tot 1 november guldnspostzegels kunt gebruiken. Leuke mutsen! Jammer dat ik altijd even moet kijken of ik niet allergisch ben voor de wol. Anders wist ik het wel..Any van rafels en rozen.

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Wat een leuk boekje en het pakje zou ik ook wel willen ontvangen! Jammer ik woon in België! (Zou eenmaking van Europa niet beter beginnen met aanpassen van de posttarieven ?)
  Fijne dag nog.

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Wat een leuk boekje en het pakje zou ik ook wel willen ontvangen! Jammer ik woon in België! (Zou eenmaking van Europa niet beter beginnen met aanpassen van de posttarieven ?)
  Fijne dag nog.

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Wat een leuk boekje en het pakje zou ik ook wel willen ontvangen! Jammer ik woon in België! (Zou eenmaking van Europa niet beter beginnen met aanpassen van de posttarieven ?)
  Fijne dag nog.

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Kan je ook alleen een pluizebol kopen?

  BeantwoordenVerwijderen