Welkom op dit blog!

Welkom op dit blog! Ik ben Jeanet Jaffari-Schroevers en mijn passie is breien en haken. Voor onze handwerkwinkel kom ik zoveel ideeën en patronen tegen, die kan ik nooit allemaal zelf uitvoeren! Daarom ben ik in 2012 dit blog begonnen - om te laten zien hoe leuk breien én haken is. Vrijwel elke dag komt er een item bij, vaak met patroon of links zodat je direct kunt beginnen. Ik probeer voor elk wat wils te zoeken, moeilijk en makkelijk, voor jong en oud, haken en breien.

Ik verwijs in mijn blog ook naar patronen van particulieren die te koop zijn via verzamelsites zoals Ravelry en Etsy. De patronen zijn soms alleen in het Engels beschikbaar. Deze verkoop ik zelf niet, ik kan ze niet vertalen, ik kan ze ook niet voor anderen bestellen. Ik wil alleen maar tips geven over alles wat mogelijk is op handwerkgebied - breigarens verkoop ik uiteraard wel! Daarvoor kun je altijd langskomen of mailen.

Natuurlijk kun je ons ook altijd bezoeken in onze winkel in Arnemuiden. Wij zijn geopend van dinsdag t/m vrijdag van 9.00 - 17.00 uur en op zaterdag van 9.00 - 16.00 uur.

Op vrijdag ben ik er zelf niet.

Woon je niet in de buurt? Een deel van het assortiment kun je vinden in onze webshop. Uiteraard waarderen wij je aankoop zeer!

Veel plezier op dit blog!

********************************************
woensdag 18 september 2013

Warme Mutsen

Vorige week schreef ik er al eens over: Het boekje "Mutsi". In het boekje staan veel gebreide en een paar gehaakte mutsen van verschillende materialen, naalddiktes en voor elk wat wils. Er is weer een hele stapel binnen.

Nu zijn ook de pluizige pompons gearriveerd die in het boekje worden gebruikt. Grappig op je muts, of aan je das.


Hier liggen de grote pluizebolen op de bollen Maxima Plus waar de muts van is gebreid (1 bol is genoeg voor een muts). Je kunt een heel pakketje bestellen van wol, pluizebol en boek (inclusief verzenden) voor € 21,85
Mail dan de kleur van je keuze. Helaas geldt dit niet voor verzenden naar België, de post-tarieven zijn helaas een stuk hoger, kijk hier


Mocht je een deze dagen een pakketje van mij ontvangen, dan kán het zijn dat het er zo uitziet! Ons postkantoor moet blijkbaar postzegels kwijt en daar zitten prachtige exemplaren tussen (ik denk dat de guldencent-postzegels voor een bepaalde tijd opgemaakt moeten worden)
Zo'n mooie van 5 cent............


9 opmerkingen:

 1. idd....zo zag de mijne er gisteren ook uit ;-)

  gr carla

  BeantwoordenVerwijderen
 2. haha, extra reden voor iedereen om vooral een pakketje bij jou te gaan bestellen!
  Die mutsen zien er geweldig uit.

  lieve groet,
  Betsy
  Wolatelier DiAn

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Wat een leuke combi, die pluizige pompoms met die wol! Enige mutsen!

  Bij http://mijneigenplekkie.blogspot.nl/ staat vandaag een logje over kunstprojecten met pompoms. Heel mooi!
  Groetjes, Nelleke

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Geweldig! Wat een leuke mutsen en die pluizebollen maken het helemaal af. Weer een artikel dat goed verkoopt denk ik. Het is nog niet echt mutsen weer, maar voor je het weet is het zo ver....
  Groet, Willemien.

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Ik hoorde dat je tot 1 november guldnspostzegels kunt gebruiken. Leuke mutsen! Jammer dat ik altijd even moet kijken of ik niet allergisch ben voor de wol. Anders wist ik het wel..Any van rafels en rozen.

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Wat een leuk boekje en het pakje zou ik ook wel willen ontvangen! Jammer ik woon in België! (Zou eenmaking van Europa niet beter beginnen met aanpassen van de posttarieven ?)
  Fijne dag nog.

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Wat een leuk boekje en het pakje zou ik ook wel willen ontvangen! Jammer ik woon in België! (Zou eenmaking van Europa niet beter beginnen met aanpassen van de posttarieven ?)
  Fijne dag nog.

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Wat een leuk boekje en het pakje zou ik ook wel willen ontvangen! Jammer ik woon in België! (Zou eenmaking van Europa niet beter beginnen met aanpassen van de posttarieven ?)
  Fijne dag nog.

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Kan je ook alleen een pluizebol kopen?

  BeantwoordenVerwijderen

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...