Welkom op dit blog!

Welkom op dit blog! Ik ben Jeanet Jaffari-Schroevers en mijn passie is breien en haken. Voor onze handwerkwinkel kom ik zoveel ideeën en patronen tegen, die kan ik nooit allemaal zelf uitvoeren! Daarom ben ik in 2012 dit blog begonnen - om te laten zien hoe leuk breien en haken is. Vrijwel elke dag komt er een item bij, vaak met patroon of links zodat je direct kunt beginnen. Ik probeer voor elk wat wils te zoeken, moeilijk en makkelijk, voor jong en oud, haken en breien.

Ik verwijs in mijn blog ook naar patronen van particulieren die te koop zijn via verzamelsites zoals Ravelry en Etsy. De patronen zijn soms alleen in het Engels beschikbaar. Deze verkoop ik zelf niet, ik kan ze niet vertalen, ik kan ze ook niet voor anderen bestellen. Ik wil alleen maar tips geven over alles wat mogelijk is op handwerkgebied - breigarens verkoop ik uiteraard wel! Daarvoor kun je altijd langskomen of mailen.

Natuurlijk kun je ons ook altijd bezoeken in onze winkel in Arnemuiden. Wij zijn geopend van dinsdag t/m vrijdag van 9.00 - 17.30 uur en op zaterdag van 9.00 - 16.00 uur.

Veel plezier op dit blog!

**************************************************


dinsdag 17 september 2013

Speldenkussen-potje

Speldenkussentjes kun je nooit genoeg hebben, maar een kussentje op een potje is dubbel handig! In het postje kun je nog allerlei snuisterijtjes als knoopjes of lintjes kwijt. Bovendien is het een leuk cadeautje.

Crochet Pin cushion jar toppers free pattern

Deze vond ik bij The Green Dragonfly, er staat een beschrijving in het Engels bij. Maar met wat fantasie kun je dit zelf ook wel! Tenslotte is elk potje weer anders van vorm!


Gebruik goede lijm om het gehaakte bolletje aan het deksteltje te lijmen!


Deze komt van het leuke blog van Fröken Elsa.

6 opmerkingen:

 1. Om je spelden scherp te houden, kun je het bolletje vullen met een fijn staalwolletje. Van watjes, zoals op de foto, worden je spelden stroef...

  Groetjes,

  Ilse

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Was eine tolle Idee, oben die Nadeln und im Glas kann man Schere, Knöpfe und ähnliches verstauen und verliert nichts. Finde ich toll.

  Lisa

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Leuk idee! Dank je wel voor de tip.

  lieve groet,
  Betsy
  Wolatelier DiAn

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Wat ziet dat er gezellig uit! toch van de week eens een gooi doen met de potjes hier! Dank voor de tip.

  Veel Liefs,
  Ruby

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Qué buena idea!!! Gracias por compartir.
  Un besiño.

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Leuke speldenkussenpotjes hoor!
  Grtjes, rita.

  BeantwoordenVerwijderen

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...