Welkom op dit blog!

Welkom op dit blog! Ik ben Jeanet Jaffari-Schroevers en mijn passie is breien en haken. Voor onze handwerkwinkel kom ik zoveel ideeën en patronen tegen, die kan ik nooit allemaal zelf uitvoeren! Daarom ben ik in 2012 dit blog begonnen - om te laten zien hoe leuk breien én haken is. Vrijwel elke dag komt er een item bij, vaak met patroon of links zodat je direct kunt beginnen. Ik probeer voor elk wat wils te zoeken, moeilijk en makkelijk, voor jong en oud, haken en breien.

Ik verwijs in mijn blog ook naar patronen van particulieren die te koop zijn via verzamelsites zoals Ravelry en Etsy. De patronen zijn soms alleen in het Engels beschikbaar. Deze verkoop ik zelf niet, ik kan ze niet vertalen, ik kan ze ook niet voor anderen bestellen. Ik wil alleen maar tips geven over alles wat mogelijk is op handwerkgebied - breigarens verkoop ik uiteraard wel! Daarvoor kun je altijd langskomen of mailen.

Natuurlijk kun je ons ook altijd bezoeken in onze winkel in Arnemuiden. Wij zijn geopend van dinsdag t/m vrijdag van 9.00 - 17.00 uur en op zaterdag van 9.00 - 16.00 uur.

Woon je niet in de buurt? Een deel van het assortiment kun je vinden in onze webshop. Uiteraard waarderen wij je aankoop zeer!

Veel plezier op dit blog!

********************************************maandag 16 september 2013

Shadow

Deze week liet Wieke van Keulen op haar blog haar nieuwe ontwerp voor een prachtige sjaal of omslagdoek zien, Shadow.Zo'n omslagdoek kun je op verschillende manieren dragen:

De sjaal is gebreid op een rondbreinaald 4mm en gebreid met 5 kleuren wol (maar dat mag je natuurlijk zelf bepalen). Het patroon is verkrijgbaar in het Nederlands en Engels. Mijn ervaring is dat de patronen van Wieke zeer uitgebreid en duidelijk zijn!

Je kunt het patroon kopen via Ravelry, maar ook via de website van Wieke én bij ons in de winkel! Wieke doneert een deel van de opbrengst aan Wakibi. 

En wil je de sjaal in het `echie` zien? Kom dan op 19 oktober naar ons breicafé van 13.30 - 16.00 uur. Wieke neemt deze en nog meer van haar mooie ontwerpen mee!


3 opmerkingen:

 1. Prachtig ! Heb de datum genoteerd !

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Wat is-ie weer mooi!! En leuk dat Wieke weer naar je winkel komt, vorig jaar was dat ook zo gezellig!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Had hem bij Wieke al opgemerkt, hele leuke sjaal!
  Grtjes, rita.

  BeantwoordenVerwijderen

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...