Welkom op dit blog! Ik ben Jeanet Jaffari-Schroevers en mijn passie is breien en haken. Voor onze handwerkwinkel kom ik zoveel ideeën en patronen tegen, die kan ik nooit allemaal zelf uitvoeren! Daarom ben ik in 2012 dit blog begonnen - om te laten zien hoe leuk breien én haken is. Regelmatig komt er een item bij, vaak met patroon of links zodat je direct kunt beginnen. Ik probeer voor elk wat wils te zoeken, moeilijk en makkelijk, voor jong en oud, haken en breien. Natuurlijk ben je van harte welkom om onze stenen winkel in Arnemuiden te bezoeken. Openingstijden wo-vrij 9.00-17.00, za 9.00-16.00 uur. Let op: op vrijdag ben ik er zelf niet, Ali neemt de honneurs waar!

maandag 16 september 2013

Shadow

Deze week liet Wieke van Keulen op haar blog haar nieuwe ontwerp voor een prachtige sjaal of omslagdoek zien, Shadow.Zo'n omslagdoek kun je op verschillende manieren dragen:

De sjaal is gebreid op een rondbreinaald 4mm en gebreid met 5 kleuren wol (maar dat mag je natuurlijk zelf bepalen). Het patroon is verkrijgbaar in het Nederlands en Engels. Mijn ervaring is dat de patronen van Wieke zeer uitgebreid en duidelijk zijn!

Je kunt het patroon kopen via Ravelry, maar ook via de website van Wieke én bij ons in de winkel! Wieke doneert een deel van de opbrengst aan Wakibi. 

En wil je de sjaal in het `echie` zien? Kom dan op 19 oktober naar ons breicafé van 13.30 - 16.00 uur. Wieke neemt deze en nog meer van haar mooie ontwerpen mee!


3 opmerkingen:

 1. Prachtig ! Heb de datum genoteerd !

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Wat is-ie weer mooi!! En leuk dat Wieke weer naar je winkel komt, vorig jaar was dat ook zo gezellig!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Had hem bij Wieke al opgemerkt, hele leuke sjaal!
  Grtjes, rita.

  BeantwoordenVerwijderen