Welkom op dit blog!

Welkom op dit blog! Ik ben Jeanet Jaffari-Schroevers en mijn passie is breien en haken. Voor onze handwerkwinkel kom ik zoveel ideeën en patronen tegen, die kan ik nooit allemaal zelf uitvoeren! Daarom ben ik in 2012 dit blog begonnen - om te laten zien hoe leuk breien en haken is. Vrijwel elke dag komt er een item bij, vaak met patroon of links zodat je direct kunt beginnen. Ik probeer voor elk wat wils te zoeken, moeilijk en makkelijk, voor jong en oud, haken en breien.

Ik verwijs in mijn blog ook naar patronen van particulieren die te koop zijn via verzamelsites zoals Ravelry en Etsy. De patronen zijn soms alleen in het Engels beschikbaar. Deze verkoop ik zelf niet, ik kan ze niet vertalen, ik kan ze ook niet voor anderen bestellen. Ik wil alleen maar tips geven over alles wat mogelijk is op handwerkgebied - breigarens verkoop ik uiteraard wel! Daarvoor kun je altijd langskomen of mailen.

Natuurlijk kun je ons ook altijd bezoeken in onze winkel in Arnemuiden. Wij zijn geopend van dinsdag t/m vrijdag van 9.00 - 17.30 uur en op zaterdag van 9.00 - 16.00 uur.

Woon je niet in de buurt? Een deel van het assortiment kun je vinden in onze webshop. Uiteraard waarderen wij je aankoop zeer!

Veel plezier op dit blog!

**************************************************

Het zal je niet ontgaan zijn dat ik druk bezig ben met de voorbereidingen voor de Knit&Knot in Tilburg. Daarna is het herfstvakantie en dat betekent dat er wat wijzigingen zijn in de openingstijden:


Vrijdag open van 10.00 - 17.00 uur

Zaterdag 13 oktober gesloten

Dinsdag 16 oktober gesloten

Woensdag 17 oktober gesloten

Vanaf donderdag 18 oktober weer open volgens normale openingstijden!

zaterdag 14 september 2013

The Big Wave

Soppen jullie nog niet weg? Wat een water valt er naar beneden! Of je het wil of niet - we zitten gelijk in de Herfst. Ik kan nu wel weer ideetjes gaan opzoeken van wollige dingen, kollen, sjaals, en wanten (moest ik vorige week nog niet aan denken). Soms vind ik zulke bijzondere, zoals deze:


Ik vond ze hier. Het patroon kun je op Ravelry kopen (Engels)

Gebaseerd op "The Wave" van Hokusai:

Geweldig dat Kunst weer tot hele andere creativiteit inspireert!

Hier schreef ik er al eerder over!


De wanten zijn gebreid met nld. 2, dus sokkengaren is heel geschikt hier voor. Als je nu begint zijn ze af voor de eerste nachtvorst...... :-)

6 opmerkingen:

 1. Heel mooi Jeanet.
  Ik ben met de South Bay begonnen,wat een prachtig garen is dat,als ie klaar is kom ik hem persoonlijk laten zien in Arnemuiden,word dan met oud en nieuw,want dan ben ik er weer.

  groetjes Willie

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Ze zijn echt prachtig (en de andere wanten die je van dezelfde ontwerper ziet op Ravelry ook, zag ik). Ga je ze zelf ook maken? Groetjes!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Gaaf Jeanet!! Alleen schijnt nu de zon weer, dus nog even geen handschoenen :-). Dat heb je zo in september, zomer en herfst dooreen.
  Groetjes, Nelleke
  PS heb bijna een lamme arm van het zijde-winden! 800 meter!!! Maar wat een schitterend garen :)))).

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Wauw, ik vind ze helemaal prachtig!
  Was zelf ook al aan het snuffelen geslagen door het weer en heb gisteren stiekem al een kerstboekje gekocht om te gaan frutselen....sst, niet verder vertellen hoor!

  BeantwoordenVerwijderen

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...