Welkom op dit blog!

Welkom op dit blog! Ik ben Jeanet Jaffari-Schroevers en mijn passie is breien en haken. Voor onze handwerkwinkel kom ik zoveel ideeën en patronen tegen, die kan ik nooit allemaal zelf uitvoeren! Daarom ben ik in 2012 dit blog begonnen - om te laten zien hoe leuk breien én haken is. Vrijwel elke dag komt er een item bij, vaak met patroon of links zodat je direct kunt beginnen. Ik probeer voor elk wat wils te zoeken, moeilijk en makkelijk, voor jong en oud, haken en breien.

Ik verwijs in mijn blog ook naar patronen van particulieren die te koop zijn via verzamelsites zoals Ravelry en Etsy. De patronen zijn soms alleen in het Engels beschikbaar. Deze verkoop ik zelf niet, ik kan ze niet vertalen, ik kan ze ook niet voor anderen bestellen. Ik wil alleen maar tips geven over alles wat mogelijk is op handwerkgebied - breigarens verkoop ik uiteraard wel! Daarvoor kun je altijd langskomen of mailen.

Natuurlijk kun je ons ook altijd bezoeken in onze winkel in Arnemuiden. Wij zijn geopend van woensdag t/m vrijdag van 9.00 - 17.00 uur en op zaterdag van 9.00 - 16.00 uur.

Op vrijdag ben ik er zelf niet.

Woon je niet in de buurt? Een deel van het assortiment kun je vinden in onze webshop. Uiteraard waarderen wij je aankoop zeer!

Veel plezier op dit blog!

********************************************
woensdag 25 september 2013

Spiraal-sokken

Deze sokken heb ik al zo lang op mijn pinterest-bord staan. Deze hiel is toch super? Wil je nooit meer schoenen aan....


Ik zou een hele dag op kousevoeten lopen en mijn broek op hoog water...!

Na wat speurwerk bleek het patroon ook op Ravelry te staan, en het patroon is gratis verkrijgbaar in het Nederlands. Ik hoef er niet bij te zeggen dat het een beetje sok-voor-gevorderden is, het patroon (Voor Ravelry heb je een account nodig, klik vervolgens op Free Ravelry download) bevat een uitgebreide beschrijving van de spiraal, waar je de sok mee begint.Liever een andere sok? Dan kies je toch voor onze Zeeuwse Sokken?


Bij Just-Do zie je het resultaat van Dorien!

0041 opmerking:

  1. Reuze bedankt alweer Jeanet voor dit tof sokkenpatroon! Heb het meteen op ravelry gedownload en afgeprint want ik brei het ganse jaar door sokken en hou er niet van om altijd dezelfde sokken te breien. Ik zoek telkens een andere steek of een ander patroon en dit is weer een uitdaging voor me!
    Grtjes, rita.

    BeantwoordenVerwijderen

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...