Welkom op dit blog! Ik ben Jeanet Jaffari-Schroevers en mijn passie is breien en haken. Voor onze handwerkwinkel kom ik zoveel ideeën en patronen tegen, die kan ik nooit allemaal zelf uitvoeren! Daarom ben ik in 2012 dit blog begonnen - om te laten zien hoe leuk breien én haken is. Regelmatig komt er een item bij, vaak met patroon of links zodat je direct kunt beginnen. Ik probeer voor elk wat wils te zoeken, moeilijk en makkelijk, voor jong en oud, haken en breien. Natuurlijk ben je van harte welkom om onze stenen winkel in Arnemuiden te bezoeken. Openingstijden wo-vrij 9.00-17.00, za 9.00-16.00 uur. Let op: op vrijdag ben ik er zelf niet, Ali neemt de honneurs waar!

woensdag 25 september 2013

Spiraal-sokken

Deze sokken heb ik al zo lang op mijn pinterest-bord staan. Deze hiel is toch super? Wil je nooit meer schoenen aan....


Ik zou een hele dag op kousevoeten lopen en mijn broek op hoog water...!

Na wat speurwerk bleek het patroon ook op Ravelry te staan, en het patroon is gratis verkrijgbaar in het Nederlands. Ik hoef er niet bij te zeggen dat het een beetje sok-voor-gevorderden is, het patroon (Voor Ravelry heb je een account nodig, klik vervolgens op Free Ravelry download) bevat een uitgebreide beschrijving van de spiraal, waar je de sok mee begint.Liever een andere sok? Dan kies je toch voor onze Zeeuwse Sokken?


Bij Just-Do zie je het resultaat van Dorien!

0042 opmerkingen:

  1. Reuze bedankt alweer Jeanet voor dit tof sokkenpatroon! Heb het meteen op ravelry gedownload en afgeprint want ik brei het ganse jaar door sokken en hou er niet van om altijd dezelfde sokken te breien. Ik zoek telkens een andere steek of een ander patroon en dit is weer een uitdaging voor me!
    Grtjes, rita.

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Is hier ook ergens een filmpje van

    BeantwoordenVerwijderen