Welkom op dit blog!

Welkom op dit blog! Ik ben Jeanet Jaffari-Schroevers en mijn passie is breien en haken. Voor onze handwerkwinkel kom ik zoveel ideeën en patronen tegen, die kan ik nooit allemaal zelf uitvoeren! Daarom ben ik in 2012 dit blog begonnen - om te laten zien hoe leuk breien én haken is. Vrijwel elke dag komt er een item bij, vaak met patroon of links zodat je direct kunt beginnen. Ik probeer voor elk wat wils te zoeken, moeilijk en makkelijk, voor jong en oud, haken en breien.

Ik verwijs in mijn blog ook naar patronen van particulieren die te koop zijn via verzamelsites zoals Ravelry en Etsy. De patronen zijn soms alleen in het Engels beschikbaar. Deze verkoop ik zelf niet, ik kan ze niet vertalen, ik kan ze ook niet voor anderen bestellen. Ik wil alleen maar tips geven over alles wat mogelijk is op handwerkgebied - breigarens verkoop ik uiteraard wel! Daarvoor kun je altijd langskomen of mailen.

Natuurlijk kun je ons ook altijd bezoeken in onze winkel in Arnemuiden. Wij zijn geopend van woensdag t/m vrijdag van 9.00 - 17.00 uur en op zaterdag van 9.00 - 16.00 uur.

Op vrijdag ben ik er zelf niet.

Woon je niet in de buurt? Een deel van het assortiment kun je vinden in onze webshop. Uiteraard waarderen wij je aankoop zeer!

Veel plezier op dit blog!

********************************************
woensdag 25 september 2013

Tapestry-deken

Het tapestry-haken is op dit moment weer helemaal uit de oude doos. Leuk dat een oude techniek met nieuwe kleurtjes en patronen weer een heel eigen leven gaat leiden!

Deze (baby-)deken is ook een prachtig voorbeeld. Deze deken is een verzameling granny-squares in tapestry-techniek die later weer aan elkaar zijn genaaid of gehaakt.Ik vond het patroon op Ravelry, waar je het patroon in het Engels kunt kopen. Misschien dat voor de handigen in handwerk-land een plaatje al genoeg is?? 

En voor wie een deken te veel van het goede vindt....het zijn ook erg leuke kussens of pannenlappen!

10 opmerkingen:

 1. Wat een mooi dekentje is dat. En dankzij de tapestry techniek natuurlijk lekker dicht en warm :-)

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Gaaf! Dank je wel voor dit idee. Daar had ik nou weer niet aan gedacht, maar je kunt hier natuurlijk ook vierkanten van maken..... Ik voel weer het een en ander opkomen :)

  BeantwoordenVerwijderen
 3. PERFEITO JEANET,ADOREI.BOA QUARTA.BEIJO.VALÉRIA.(BRASIL).

  BeantwoordenVerwijderen
 4. ¿Me enseñas a hacerlo,por favor?¡Es hermosa!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Oh geweldig. Dat wordt de nieuwste rage. Ik ziet het de laatste tijd steeds meer voorbij komen.

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Ontzettend mooi, als je ze aan het haken bent neem je de twee kleuren steeds mee of hecht je steeds af en aan, ik zal eens een poging gaan wagen.
  Hele leuke blog heb je
  Groet
  M

  BeantwoordenVerwijderen

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...