Welkom op dit blog!

Welkom op dit blog! Ik ben Jeanet Jaffari-Schroevers en mijn passie is breien en haken. Voor onze handwerkwinkel kom ik zoveel ideeën en patronen tegen, die kan ik nooit allemaal zelf uitvoeren! Daarom ben ik in 2012 dit blog begonnen - om te laten zien hoe leuk breien én haken is. Vrijwel elke dag komt er een item bij, vaak met patroon of links zodat je direct kunt beginnen. Ik probeer voor elk wat wils te zoeken, moeilijk en makkelijk, voor jong en oud, haken en breien.

Ik verwijs in mijn blog ook naar patronen van particulieren die te koop zijn via verzamelsites zoals Ravelry en Etsy. De patronen zijn soms alleen in het Engels beschikbaar. Deze verkoop ik zelf niet, ik kan ze niet vertalen, ik kan ze ook niet voor anderen bestellen. Ik wil alleen maar tips geven over alles wat mogelijk is op handwerkgebied - breigarens verkoop ik uiteraard wel! Daarvoor kun je altijd langskomen of mailen.

Natuurlijk kun je ons ook altijd bezoeken in onze winkel in Arnemuiden. Wij zijn geopend van woensdag, donderdag en vrijdag van 9.00 - 17.00 uur en op zaterdag van 9.00 - 16.00 uur.

(Op vrijdag ben ik er zelf niet.)

Woon je niet in de buurt? Een deel van het assortiment kun je vinden in onze webshop. Uiteraard waarderen wij je aankoop zeer!

Veel plezier op dit blog!

********************************************


zondag 30 september 2012

Snoertjes

Vroeger struikelde ik over kleurtjes, barbies en lego-blokken (nou, eigenlijk dat laatste nog steeds...), maar naarmate kinderen ouder worden laten ze hun aanwezigheid in huis op andere manieren blijken. Tenslotte heb je op tienerleeftijd andere middelen nodig om je leven aangenamer te maken. Dus ligt 's avonds het aanrecht vol:


Je begrijpt wel dat de snoertjes er morgenochtend ook nog liggen! En toen vond ik dit: wat een idee! (Waarom kom ik daar nou niet op....)


Ik vond dit grandioze idee op een Duitstalig blog: Eingemachtes von Anique Je kunt het duitstalige patroon gratis downloaden bij Machwerk. En ben je niet zo handig met de naaimachine? Dan brengt dit je misschien op een idee? Ook heeeeel handig voor sleutels...7 opmerkingen:

 1. Super idee! Ook een geweldig cadeautje voor Sinterklaas. Daar kun je ook een geweldig gedicht bij maken ;)

  lieve groet,
  Betsy
  Wolatelier DiAn

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Oe das handig! Zeker iets om te onthouden...

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Jeetje wat handig dan denk ik ook waarom bedenk ik dat nou zelf niet !!!!!!! Maar ja je zo is het nu een,aal Gr. Marloeskreatief

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Leuk en heel erg handig, vooral die voor de sleutels. Groetjes,

  BeantwoordenVerwijderen
 5. oh dat is super handig, vooral die voor de sleutels dat ga ik zker uitproberen :) groetjes

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Als ik mijn autosleutels weer teruggevonden heb ga ik meteen dit hoesje maken ;)! Eerst maar overal zoeken :((((((((((

  BeantwoordenVerwijderen

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...