Welkom op dit blog!

Welkom op dit blog! Ik ben Jeanet Jaffari-Schroevers en mijn passie is breien en haken. Voor onze handwerkwinkel kom ik zoveel ideeën en patronen tegen, die kan ik nooit allemaal zelf uitvoeren! Daarom ben ik in 2012 dit blog begonnen - om te laten zien hoe leuk breien én haken is. Vrijwel elke dag komt er een item bij, vaak met patroon of links zodat je direct kunt beginnen. Ik probeer voor elk wat wils te zoeken, moeilijk en makkelijk, voor jong en oud, haken en breien.

Ik verwijs in mijn blog ook naar patronen van particulieren die te koop zijn via verzamelsites zoals Ravelry en Etsy. De patronen zijn soms alleen in het Engels beschikbaar. Deze verkoop ik zelf niet, ik kan ze niet vertalen, ik kan ze ook niet voor anderen bestellen. Ik wil alleen maar tips geven over alles wat mogelijk is op handwerkgebied - breigarens verkoop ik uiteraard wel! Daarvoor kun je altijd langskomen of mailen.

Natuurlijk kun je ons ook altijd bezoeken in onze winkel in Arnemuiden. Wij zijn geopend van woensdag t/m vrijdag van 9.00 - 17.00 uur en op zaterdag van 9.00 - 16.00 uur.

Op vrijdag ben ik er zelf niet.

Woon je niet in de buurt? Een deel van het assortiment kun je vinden in onze webshop. Uiteraard waarderen wij je aankoop zeer!

Veel plezier op dit blog!

********************************************
woensdag 12 september 2012

Ik vind je lief!

Gisteren ontving ik een aantal exemplaren van het prentenboekje "Ik vind je lief" met Jacobus in de hoofdrol.

Alle knuffels in de winkel wilden dit boek wel eens inkijken en lezen. Ook Kareltje keek met één oog mee (hij verloor helaas pas geleden zijn ene oogje...)

Het boekje is bij ons verkrijgbaar en kost 13,95 Een aantal knuffels van Annita Wilschut spelen de hoofdrol. Aan het eind van het prentenboek kun je het patroon van Suusje de Muis vinden!
Dit is een heel leuk cadeautje om weg te geven, en dan natuurlijk met een zelfgebreide Jacobus erbij.


En verder zijn alle andere patronen van de knuffels ook op voorraad: Jacobus, Karel, Vera, Joris en Lijs.

1 opmerking:

 1. Leuk! Ik heb net Kareltje af, waarvan ik het patroon bij jou heb gekocht! Ik vind ze zo leuk. Volgens mij moet ik ook maar een exemplaar van dat leuke boek hebben :)
  Mijn Karel heeft al een keer geshowd op mijn blog.

  lieve groet,
  Betsy
  Wolatelier DiAn

  BeantwoordenVerwijderen

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...