Welkom op dit blog!

Welkom op dit blog! Ik ben Jeanet Jaffari-Schroevers en mijn passie is breien en haken. Voor onze handwerkwinkel kom ik zoveel ideeën en patronen tegen, die kan ik nooit allemaal zelf uitvoeren! Daarom ben ik in 2012 dit blog begonnen - om te laten zien hoe leuk breien én haken is. Vrijwel elke dag komt er een item bij, vaak met patroon of links zodat je direct kunt beginnen. Ik probeer voor elk wat wils te zoeken, moeilijk en makkelijk, voor jong en oud, haken en breien.

Ik verwijs in mijn blog ook naar patronen van particulieren die te koop zijn via verzamelsites zoals Ravelry en Etsy. De patronen zijn soms alleen in het Engels beschikbaar. Deze verkoop ik zelf niet, ik kan ze niet vertalen, ik kan ze ook niet voor anderen bestellen. Ik wil alleen maar tips geven over alles wat mogelijk is op handwerkgebied - breigarens verkoop ik uiteraard wel! Daarvoor kun je altijd langskomen of mailen.

Natuurlijk kun je ons ook altijd bezoeken in onze winkel in Arnemuiden. Wij zijn geopend van woensdag, donderdag en vrijdag van 9.00 - 17.00 uur en op zaterdag van 9.00 - 16.00 uur.

(Op vrijdag ben ik er zelf niet.)

Woon je niet in de buurt? Een deel van het assortiment kun je vinden in onze webshop. Uiteraard waarderen wij je aankoop zeer!

Veel plezier op dit blog!

********************************************


woensdag 19 september 2012

Knoopjes en bandjes

Mijn moeder heeft zo'n oude knopendoos waar je zo heerlijk mee kunt spelen. Veel van die knoopjes die je tegenkomt herken je. Die zat op mijn jasje toen ik kleuter was, en die op dat gekke ruitbroekje. Deze was van mama's jas, en die ....

Met knoopjes kun je zoveel meer doen dan iets sluiten! Deze hartjes zijn erg leuk, voor aan je sleutel of tas:

Pinned Image
(Bron niet meer te achterhalen, helaas)

Dit hart is gemaakt door Ria, van knoopjes en een metalen draad:


En dit rupsje is geweldig om met kinderen te maken. Je vind het origineel hier.

Pinned Image

En ben je meer van de bandjes en kantjes? We hebben 2 kasten vol! En deze retrobandjes zijn juist weer binnen:
 • Button Caterpillar

2 opmerkingen:

 1. kijk daar houd ik nou van: knoopjesharten... je vindt er ook een paar op mijn blog trouwens.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Heerlijk herkenbaar, die knopendoos van je moeder! Ik heb die van mijn moeder mee mogen nemen en heb alles met veel genoegen bekeken. Ik had overigens zelf ook al een mooi voorraadje gespaard...

  lieve groet,
  Betsy
  Wolatelier DiAn

  BeantwoordenVerwijderen

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...