Welkom op dit blog!

Welkom op dit blog! Ik ben Jeanet Jaffari-Schroevers en mijn passie is breien en haken. Voor onze handwerkwinkel kom ik zoveel ideeën en patronen tegen, die kan ik nooit allemaal zelf uitvoeren! Daarom ben ik in 2012 dit blog begonnen - om te laten zien hoe leuk breien én haken is. Vrijwel elke dag komt er een item bij, vaak met patroon of links zodat je direct kunt beginnen. Ik probeer voor elk wat wils te zoeken, moeilijk en makkelijk, voor jong en oud, haken en breien.

Ik verwijs in mijn blog ook naar patronen van particulieren die te koop zijn via verzamelsites zoals Ravelry en Etsy. De patronen zijn soms alleen in het Engels beschikbaar. Deze verkoop ik zelf niet, ik kan ze niet vertalen, ik kan ze ook niet voor anderen bestellen. Ik wil alleen maar tips geven over alles wat mogelijk is op handwerkgebied - breigarens verkoop ik uiteraard wel! Daarvoor kun je altijd langskomen of mailen.

Natuurlijk kun je ons ook altijd bezoeken in onze winkel in Arnemuiden. Wij zijn geopend van woensdag t/m vrijdag van 9.00 - 17.00 uur en op zaterdag van 9.00 - 16.00 uur.

Op vrijdag ben ik er zelf niet.

Woon je niet in de buurt? Een deel van het assortiment kun je vinden in onze webshop. Uiteraard waarderen wij je aankoop zeer!

Veel plezier op dit blog!

********************************************
donderdag 6 september 2012

Breiclub

Net terug van onze eerste brei-en haakclubavond van dit seizoen. Wow, wat hebben we heerlijk gekeuveld, gelachen, gekletst, gebept, maar zeker ook gehaakt en gebreid! We konden onze freubels van de afgelopen maanden aan elkaar laten zien en nieuwe dingen leren... bijvoorbeeld voor het eerst met 4 pennen breien.Af en toe kijken of het past.... :-)

En af en toe een nieuw patroontje uitproberen - en elkaars resultaat bewonderen:


Deze pannelappen zijn gehaakt met een dubbele draad Catania, waarbij je de vasten in de achterste lus haakt voor de ribbels. Het patroon van deze pannenlappen kun je vinden bij Lindevrouwsweb.

En er waren nog meer creatieve uitspattingen (design: Melody)


Ik kijk echt al uit naar de volgende keer! (20 september)
Kom je ook???


3 opmerkingen:

  1. Ben ook lekker bezig geweest en heb aan jullie gedacht ziet er goed uit de sok op 4 pennen Gr. Marloeskreatief

    BeantwoordenVerwijderen
  2. jammer Jeanet,maar voor mij helaas te ver,je ziet me in dec. wel weer in je winkel.

    groetjes Willie

    BeantwoordenVerwijderen

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...