Welkom op dit blog!

Welkom op dit blog! Ik ben Jeanet Jaffari-Schroevers en mijn passie is breien en haken. Voor onze handwerkwinkel kom ik zoveel ideeën en patronen tegen, die kan ik nooit allemaal zelf uitvoeren! Daarom ben ik in 2012 dit blog begonnen - om te laten zien hoe leuk breien én haken is. Vrijwel elke dag komt er een item bij, vaak met patroon of links zodat je direct kunt beginnen. Ik probeer voor elk wat wils te zoeken, moeilijk en makkelijk, voor jong en oud, haken en breien.

Ik verwijs in mijn blog ook naar patronen van particulieren die te koop zijn via verzamelsites zoals Ravelry en Etsy. De patronen zijn soms alleen in het Engels beschikbaar. Deze verkoop ik zelf niet, ik kan ze niet vertalen, ik kan ze ook niet voor anderen bestellen. Ik wil alleen maar tips geven over alles wat mogelijk is op handwerkgebied - breigarens verkoop ik uiteraard wel! Daarvoor kun je altijd langskomen of mailen.

Natuurlijk kun je ons ook altijd bezoeken in onze winkel in Arnemuiden. Wij zijn geopend van woensdag, donderdag en vrijdag van 9.00 - 17.00 uur en op zaterdag van 9.00 - 16.00 uur.

(Op vrijdag ben ik er zelf niet.)

Woon je niet in de buurt? Een deel van het assortiment kun je vinden in onze webshop. Uiteraard waarderen wij je aankoop zeer!

Veel plezier op dit blog!

********************************************


zaterdag 8 september 2012

Tikkeltje Zeeuws

Wat leuk!
Vanmorgen staat de kleine Rieke van Dam in de PZC. Ik ken de kleine baby niet, noch haar ouders, maar ik weet wel dat haar Oma een slabje bij ons bestelde met "Tikkeltje Zeeuws" (met een hartje van Zeeuws Schortenbont) erop! En dus sta ik ook een heeeeeel klein beetje in de krant :-)


We maken de slabbetjes nog steeds, in vele kleuren en ook nog met andere teksten. 4 opmerkingen:

 1. 't is een leuk kadootje. Heb er ook een gekocht bij je voor mijn dochter in Veenendaal,want ook mijn kleinkind wordt een tikkeltje zeeuws!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Hi hi, heb er eentje gestuurd naar mijn nichtje die binnenkort moeder gaat worden en in het Amsterdamse neergestreken is.. ook een tikkeltje zeeuws dus! Schot in de roos Jeanet!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Jaa ik zag hem vanmorgen in de krant en dacht meteen aan jou.
  Ik moest er de hele dag aan denken dus nu ik thuis ben eerst eens de laptop aangezet om even te kijken of het er 1 van jou is... (ik las de krant op de Wemeldingedag waar ik stond)
  En ja dus..Leuk!!!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Veel mensen hebben al gevraagd, waar ik die leuke slab vandaan heb! Dan maak ik maar even reclame voor je winkeltje. groeten, de oma van de tikkeltje zeeuws baby,
  Anneke

  BeantwoordenVerwijderen

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...