Welkom op dit blog!

Welkom op dit blog! Ik ben Jeanet Jaffari-Schroevers en mijn passie is breien en haken. Voor onze handwerkwinkel kom ik zoveel ideeën en patronen tegen, die kan ik nooit allemaal zelf uitvoeren! Daarom ben ik in 2012 dit blog begonnen - om te laten zien hoe leuk breien én haken is. Vrijwel elke dag komt er een item bij, vaak met patroon of links zodat je direct kunt beginnen. Ik probeer voor elk wat wils te zoeken, moeilijk en makkelijk, voor jong en oud, haken en breien.

Ik verwijs in mijn blog ook naar patronen van particulieren die te koop zijn via verzamelsites zoals Ravelry en Etsy. De patronen zijn soms alleen in het Engels beschikbaar. Deze verkoop ik zelf niet, ik kan ze niet vertalen, ik kan ze ook niet voor anderen bestellen. Ik wil alleen maar tips geven over alles wat mogelijk is op handwerkgebied - breigarens verkoop ik uiteraard wel! Daarvoor kun je altijd langskomen of mailen.

Natuurlijk kun je ons ook altijd bezoeken in onze winkel in Arnemuiden. Wij zijn geopend van woensdag, donderdag en vrijdag van 9.00 - 17.00 uur en op zaterdag van 9.00 - 16.00 uur.

(Op vrijdag ben ik er zelf niet.)

Woon je niet in de buurt? Een deel van het assortiment kun je vinden in onze webshop. Uiteraard waarderen wij je aankoop zeer!

Veel plezier op dit blog!

********************************************


maandag 10 september 2012

Hartjes

Bij Karin aan de Haak kun je het patroon vinden van deze hartjes, ik liet ze al eens eerder zien.


Je vindt op haar blog een hele duidelijke beschrijving en foto's. Je kunt de hartjes naar hartelust versieren en gebruiken als sleutelhanger, of zomaar aan je kast. Vullen met een beetje lavendel of aan je tas hangen.

Bij José Crochet vind je een Engelse vertaling, maar ook een tip om de hartjes mooi te sluiten. Daarnaast nóg meer ideeën om de hartjes te versieren, heel erg leuk!1 opmerking:

 1. Beste Jeanet,

  Komt er vandaag toevallig een foto van mezelf voorbij op mn overzichtspagina van FB. Wol en zo had de foto gedeeld via jouw blog.
  Leuk !!! Fijn dat je mijn blog hebt vermeld.

  Groetjes,
  José

  BeantwoordenVerwijderen

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...