Welkom op dit blog! Ik ben Jeanet Jaffari-Schroevers en mijn passie is breien en haken. Voor onze handwerkwinkel kom ik zoveel ideeën en patronen tegen, die kan ik nooit allemaal zelf uitvoeren! Daarom ben ik in 2012 dit blog begonnen - om te laten zien hoe leuk breien én haken is. Regelmatig komt er een item bij, vaak met patroon of links zodat je direct kunt beginnen. Ik probeer voor elk wat wils te zoeken, moeilijk en makkelijk, voor jong en oud, haken en breien. Natuurlijk ben je van harte welkom om onze stenen winkel in Arnemuiden te bezoeken. Openingstijden wo-vrij 9.00-17.00, za 9.00-16.00 uur. Let op: op vrijdag ben ik er zelf niet.

maandag 10 september 2012

Hartjes

Bij Karin aan de Haak kun je het patroon vinden van deze hartjes, ik liet ze al eens eerder zien.


Je vindt op haar blog een hele duidelijke beschrijving en foto's. Je kunt de hartjes naar hartelust versieren en gebruiken als sleutelhanger, of zomaar aan je kast. Vullen met een beetje lavendel of aan je tas hangen.

Bij José Crochet vind je een Engelse vertaling, maar ook een tip om de hartjes mooi te sluiten. Daarnaast nóg meer ideeën om de hartjes te versieren, heel erg leuk!1 opmerking:

 1. Beste Jeanet,

  Komt er vandaag toevallig een foto van mezelf voorbij op mn overzichtspagina van FB. Wol en zo had de foto gedeeld via jouw blog.
  Leuk !!! Fijn dat je mijn blog hebt vermeld.

  Groetjes,
  José

  BeantwoordenVerwijderen