Welkom op dit blog!

Welkom op dit blog! Ik ben Jeanet Jaffari-Schroevers en mijn passie is breien en haken. Voor onze handwerkwinkel kom ik zoveel ideeën en patronen tegen, die kan ik nooit allemaal zelf uitvoeren! Daarom ben ik in 2012 dit blog begonnen - om te laten zien hoe leuk breien én haken is. Vrijwel elke dag komt er een item bij, vaak met patroon of links zodat je direct kunt beginnen. Ik probeer voor elk wat wils te zoeken, moeilijk en makkelijk, voor jong en oud, haken en breien.

Ik verwijs in mijn blog ook naar patronen van particulieren die te koop zijn via verzamelsites zoals Ravelry en Etsy. De patronen zijn soms alleen in het Engels beschikbaar. Deze verkoop ik zelf niet, ik kan ze niet vertalen, ik kan ze ook niet voor anderen bestellen. Ik wil alleen maar tips geven over alles wat mogelijk is op handwerkgebied - breigarens verkoop ik uiteraard wel! Daarvoor kun je altijd langskomen of mailen.

Natuurlijk kun je ons ook altijd bezoeken in onze winkel in Arnemuiden. Wij zijn geopend van woensdag t/m vrijdagvan 9.00 - 17.00 uur en op zaterdag van 9.00 - 16.00 uur.

Op vrijdag ben ik er zelf niet.

Woon je niet in de buurt? Een deel van het assortiment kun je vinden in onze webshop. Uiteraard waarderen wij je aankoop zeer!

Veel plezier op dit blog!

********************************************

LET OP: Helaas is ook onze winkel per direct gesloten i.v.m. de Lockdown tot 9 februari 2021. Je kunt ons altijd bereiken via info@blij-dat-ik-brei.nl of telefonisch op de normale winkeltijden. Uiteraard kun je altijd terecht in onze webshop.

donderdag 27 september 2012

Polsmoffen met Arnemuids tintje...

Polsmoffen zijn het helemaal komende winter!

Deze polsmoffen breide mijn moeder in opdracht. Ze zijn extra leuk omdat het patroon van de visserstrui er weer in terugkomt.
Gebreid met sokkenwol op nld. 2½. Een basispatroon voor handschoenen en polsmoffen kun je hier vinden, in verschillende maten en garendiktes. Het patroon kun je terug vinden bij de Arnemuidse sokken op Ravelry

Je kunt natuurlijk voor elke kleur kiezen, maar bij het breien van een patroon zoals hierboven kies je het best voor een effen garen, dan komt het patroon het mooiste uit.

Kies je voor gemeleerd garen, dan krijg je zoiets (minstens zo mooi!)3 opmerkingen:

 1. Leuk dat er nu ook Arnemuidse polswarmers zijn!
  Maar ik ga toch echt voor kleur...

  lieve groet,
  Betsy
  Wolatelier DiAn

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Deze reactie is verwijderd door de auteur.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Leuk! Ik ben nu ook polswarmers aan't proberen te breien!
  Leuke blog heb je! Ik ben ook begonnen met een blog, over breien :)

  groetjes!

  BeantwoordenVerwijderen

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...