Welkom op dit blog! Ik ben Jeanet Jaffari-Schroevers en mijn passie is breien en haken. Voor onze handwerkwinkel kom ik zoveel ideeën en patronen tegen, die kan ik nooit allemaal zelf uitvoeren! Daarom ben ik in 2012 dit blog begonnen - om te laten zien hoe leuk breien én haken is. Regelmatig komt er een item bij, vaak met patroon of links zodat je direct kunt beginnen. Ik probeer voor elk wat wils te zoeken, moeilijk en makkelijk, voor jong en oud, haken en breien. Natuurlijk ben je van harte welkom om onze stenen winkel in Arnemuiden te bezoeken. Openingstijden wo-vrij 9.00-17.00, za 9.00-16.00 uur. Let op: op vrijdag ben ik er zelf niet, Ali neemt de honneurs waar!

woensdag 19 september 2012

Op voorraad...

Twee weken geleden plaatste ik mijn berichtje over de herfst-kol. Ik had niet kunnen bevroeden dat ik zoveel reacties zou krijgen...


Vanmiddag kreeg ik gelukkig weer een doos vol bolletjes en iedereen die besteld heeft: morgen gaat alles op de post! Om wat meer duidelijkheid te geven over de kleuren die ik in voorraad heb, volgt hier een rijtje bolletjes met kleurnummertjes. Dat voorkomt verwarring (2e van boven en 3e van onderen - dat werkt niet zo....)

(959 heb ik gebruikt voor de kol)

(960 hebben we gebruikt voor de Cockle Shell sjaal)

Voor de kol of Cockle shell hebben we 2 bollen gebruikt, (2 x € 8,95) + 3,95 verzendkosten.

Bij Jellina zag ik al een beetje hoe de roze kleur wordt - schitterend! Ik ben benieuwd naar het eind-resultaat.
Foto

En eigenlijk ben ik wel heel benieuwd naar de resultaten met de andere kleuren...wie mailt me zijn/haar resultaat van de kol of Cockle-sjaal??

En om nog een foto te laten zien van de roze/grijze variant van de Invicta Color. Nel haakte (uit het hoofd zonder patroon!!) deze schitterende hes. Een plaatje!7 opmerkingen:

 1. Prachtig al die mooie bolletjes wol op een rij!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Bij mij is hij af!! Ik heb hem gisteren voor het eerst gedragen! Het scheelt ook hoe vast of hoe los je de granny's haakt, voor m'n gevoel is de mijne iets langer dan de jouwe, ik kan hem nu drie keer om mijn hals wikkelen. Het resultaat is prachtig, en bij het Handwerkcafe afgelopen dinsdagmiddag waren er twee dames die hem zo mooi vonden dat ze bij jou ook om de wol willen komen Jeanet! Complimenten meid!!!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Ja ja, ik ben er ook mee bezig. Als hij af is, zie je het op mijn blog wel verschijnen!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Ik zal binnenkort een blogje plaatsen met de vorderingen. Ik geef wel een gil! Ik denk dat die in iedere kleur wel prachtig is...

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Hoi Jeanet, sinds vanmiddag staat de kleur 965 op mijn blog:
  http://puurenblij.blogspot.nl/2012/09/de-herfst-kol.html
  Heerlijk project!!

  BeantwoordenVerwijderen
 6. HALLO
  HEB EEN MAIL GESTUURD OM WOL TE BESTELLEN MAAR HET LUKT NIET , FOUT MELDING BIJ JULLIE
  DAAROM ZOU IK GRAAG EEN BESTELLING DOEN VAN 4 BOLLEN VAN 959 ZOALS U SJAAL
  ZO SUPER TOF WIL HET OOK PROBEREN ALS IK AAN DE WOL GERAAK EN HET PATROON NAAR DE VERWIJZING
  GRAAG ANTWOORD DANK U VAN CUTSEM GRETA LOSTRAAT 3 176O ROOSDAAL BELGIE

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Beste, Deze wol is helaas niet meer leverbaar. Neemt u anders even telefonisch contact met ons op 0118-602300

   Verwijderen