Welkom op dit blog!

Welkom op dit blog! Ik ben Jeanet Jaffari-Schroevers en mijn passie is breien en haken. Voor onze handwerkwinkel kom ik zoveel ideeën en patronen tegen, die kan ik nooit allemaal zelf uitvoeren! Daarom ben ik in 2012 dit blog begonnen - om te laten zien hoe leuk breien én haken is. Vrijwel elke dag komt er een item bij, vaak met patroon of links zodat je direct kunt beginnen. Ik probeer voor elk wat wils te zoeken, moeilijk en makkelijk, voor jong en oud, haken en breien.

Ik verwijs in mijn blog ook naar patronen van particulieren die te koop zijn via verzamelsites zoals Ravelry en Etsy. De patronen zijn soms alleen in het Engels beschikbaar. Deze verkoop ik zelf niet, ik kan ze niet vertalen, ik kan ze ook niet voor anderen bestellen. Ik wil alleen maar tips geven over alles wat mogelijk is op handwerkgebied - breigarens verkoop ik uiteraard wel! Daarvoor kun je altijd langskomen of mailen.

Natuurlijk kun je ons ook altijd bezoeken in onze winkel in Arnemuiden. Wij zijn geopend van dinsdag t/m vrijdag van 9.00 - 17.00 uur en op zaterdag van 9.00 - 16.00 uur.

Woon je niet in de buurt? Een deel van het assortiment kun je vinden in onze webshop. Uiteraard waarderen wij je aankoop zeer!

Veel plezier op dit blog!

********************************************woensdag 5 september 2012

Gepimpt

Soms kom ik zulke leuke dingen tegen die je met kinderen ook prima kunt maken. Dit is een gepimpte bus van Pringles (denk ik). Kies een restje mooi garen en kijk wat een leuk resultaat!

Wolldose - Yarn tin  Wolldose - Yarn tin

Of styropor-balletjes:

yarn balls 5

Deze balletjes (met een uitgebreide tutorial) vond ik hier.

En dit is ook een leuk idee om met kinderen te doen: vriendschapsbandjes maken:


Met een kartonnetje en wat restjes garen maak je geweldig leuke bandjes!


Je vindt de beschrijving hier

2 opmerkingen:

  1. Wat een geinige manier om een Engelse platte te maken. Voor kinderen is het zo een stuk eenvoudiger (denk ik).

    BeantwoordenVerwijderen
  2. De techniek van het armbandje heet kumihimo, en komt uit Japan. Dit heb ik op school wel eens met een creagroep gedaan.
    Liefs, Melanie

    BeantwoordenVerwijderen

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...