Welkom op dit blog! Ik ben Jeanet Jaffari-Schroevers en mijn passie is breien en haken. Voor onze handwerkwinkel kom ik zoveel ideeën en patronen tegen, die kan ik nooit allemaal zelf uitvoeren! Daarom ben ik in 2012 dit blog begonnen - om te laten zien hoe leuk breien én haken is. Regelmatig komt er een item bij, vaak met patroon of links zodat je direct kunt beginnen. Ik probeer voor elk wat wils te zoeken, moeilijk en makkelijk, voor jong en oud, haken en breien. Natuurlijk ben je van harte welkom om onze stenen winkel in Arnemuiden te bezoeken. Openingstijden wo-vrij 9.00-17.00, za 9.00-16.00 uur. Let op: op vrijdag ben ik er zelf niet, Ali neemt de honneurs waar!

vrijdag 14 september 2012

Neverending Wrap

Deze week konden we 's morgens al kennis maken met de kou! Het was al behoorlijk koud 's morgens en een kol kan echt al wel hoor :-)

Ik vond deze via Facebook, het patroon is in het Engels (maar heel goed te doen!)


Het patroon wordt neverending wrap genoemd, omdat je 'm op verschillende manieren kunt dragen. Dat kun je zien op het patroon dat je hier kunt vinden. De kol wordt gebreid op rondbreinaalden 5.

Morgen (zaterdag) wordt weer een spagaat-dagje. Sportende kinderen en man in combinatie met een winkel is op zaterdag soms ingewikkeld. Mijn moeder neemt morgen de eerste uurtjes de honneurs waar, ik ben er weer vanaf ca. 11.00 uur voor alle specifieke vragen en eerste hulp bij brei-ongelukken!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten