Welkom op dit blog!

Welkom op dit blog! Ik ben Jeanet Jaffari-Schroevers en mijn passie is breien en haken. Voor onze handwerkwinkel kom ik zoveel ideeën en patronen tegen, die kan ik nooit allemaal zelf uitvoeren! Daarom ben ik in 2012 dit blog begonnen - om te laten zien hoe leuk breien én haken is. Vrijwel elke dag komt er een item bij, vaak met patroon of links zodat je direct kunt beginnen. Ik probeer voor elk wat wils te zoeken, moeilijk en makkelijk, voor jong en oud, haken en breien.

Ik verwijs in mijn blog ook naar patronen van particulieren die te koop zijn via verzamelsites zoals Ravelry en Etsy. De patronen zijn soms alleen in het Engels beschikbaar. Deze verkoop ik zelf niet, ik kan ze niet vertalen, ik kan ze ook niet voor anderen bestellen. Ik wil alleen maar tips geven over alles wat mogelijk is op handwerkgebied - breigarens verkoop ik uiteraard wel! Daarvoor kun je altijd langskomen of mailen.

Natuurlijk kun je ons ook altijd bezoeken in onze winkel in Arnemuiden. Wij zijn geopend van woensdag, donderdag en vrijdag van 9.00 - 17.00 uur en op zaterdag van 9.00 - 16.00 uur.

(Op vrijdag ben ik er zelf niet.)

Woon je niet in de buurt? Een deel van het assortiment kun je vinden in onze webshop. Uiteraard waarderen wij je aankoop zeer!

Veel plezier op dit blog!

********************************************


zaterdag 15 september 2012

Polsmoffen

Polsmoffen zijn helemaal hip deze winter! Deze gehaakte polsmoffen zijn niet moeilijk om te maken, en je kunt je restjes opmaken.


Ik vond ze bij een Amerikaans blog: Crochet in Color, waar je een engelse beschrijving vindt.  Gehaakt met stokjes op naald 4. Hier is gebruik gemaakt van restjes wol maar je kunt ook een multi-kleur garen haken, dat scheelt een heleboel draadjes instoppen! Het garen hieronder is hiervoor heel geschikt (5,95 per bol van 100 gram) - Noorse wol color. Onderstaande kleuren heb ik op voorraad.


Je krijgt dan wel een ander effect dan hieronder! Ik wil ze snel gaan maken, maar op een of andere manier is mijn lijstje things-to-do steeds langer aan het worden......

4 opmerkingen:

 1. adorable !

  Greetings from Poland :))
  Katarzyna

  www.sajuki.blogspot.com

  BeantwoordenVerwijderen
 2. die wil ik ook wel maken voor mijn dochtertje ...
  heb je de beschrijving ook in het Nederlands??

  groetjes,
  Greet

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Gewoon een aantal lossen opzetten zo breed als je onderarm en stokjes haken. meer is het echt niet!

   Verwijderen

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...